Stolthet, fördom & lite botox…

Tänk att det är möjligt att känna sådan otrolig stolt känsla att hemmet fått upp gardiner…& attans så fint det blev med nya gardinstänger… Hemmet städat konstant & faktiskt en kyl som har mycket.  Jag vet jag har blivit en fjärdedel tant med en vintage brosch & solskyddskrämer. 

En annan fjärdedel är jag en fördomsfull rebelllisk senil tonåring med lite för slät panna & lite för mogen vinsmak. 

Den tredje fjärdedelen av mig är partydrottning, mingelfantast & selfiequeen. Den fjärdedelen orkar inte visa sig lika ofta längre men när den gör det är det helhjärtat som tusan. 

Den sista och bästa fjärdedelen av mig är just den bästa för att det är en mix av allt. Mitt försök till balans. 

Det är jag ?: 

  
Idag hade vi skönhetskväll, rynkor & fina linjer är historia för våra fantastiska kunder.. ❤️ botoxen flödade som strömmen i Stockholms stad & att arbeta sida vid sida med min kära vän kirurg- Marko är fint.

Imorgon ska jag ha en lyx- dag! Min väninna Loella bjuder på en håll käften föning,  sedan ska jag möta min väninnan Sofia över en fabulicous lunch, den ska vara jäkligt skvallrig & lång som attan. 

Status nu på valp: 

 Jag kan inte se mig mätt på honom ♥️ 

  
Status på min man: 

I en flotte med 3 gubbskrällen på Klarälven. 

 Han har det bra & vi ser på samma himmel varje kväll även om jag inte är i hans famn denna veckan.  
Status på sonen: han sa just i telefonen att han älskade mig ❤️ han är fin. 

 Fria tankar: 

 • Min väninna Zandra lever livet tillsammans med sin härliga väninna Emma som Stockholm Queens, jag ska snart vara med på ett hörn någon kväll men om vi går till något ungt ställe kanske de tror att jag är föräldrarvandrare där så det behöver väljas med omsorg om jag ska damma av något glittrande. 
 • León har växt om mig, det är nog det lättaste att göra… Jag försökte plantera en tanke  & få den att gro i honom… Det var att folk kanske tror att jag är hans storasyster numera eftersom han inte längre är ett barn & jag är väl konserverad.
 • León köpte inte min tanke alls, han tar mig med ro. 
 • Älskar när det är provsmak i matbutiken & jag får chans att testa på allt bara för att det är gratis. 
 • 9 dagar kvar till galapremiär & slott men vem räknar?! 
 • Ingen Manchesterhals inom kort iallafall… Gud välsigne mig. 
 • Har inte bantat på länge, ska nog Juica någon dag. 
 • Att banta på semestern är som kärlek utan kyssar… 
 • Bjuden på middag på Lördag, veckans bästa. 
 • Ska lägga in mig på spa någon dag, ska bara hitta ett där barn är förbjudna & helst med pool. 
 • Att börja arbeta kl 7.00 är som att rulla ut röda mattan till påsarna under ögonen. 
 • Nu har jag snart kört knock out med telefonen i pannan av trötthet varje gång jag nästan somnar, vaknar till av hur jag tappar luren i pannan & försöker spela cool. 
 • Vi har aldrig haft & kommer aldrig köra Rea på skönhetskvällarna så de som vill pressa priset kan åka till en marknad.

Kram & hej ?