När kärlek inte är galenskap är den inte kärlek…..

Kära läsare ❤️ 

Vad händer med världen? När det är såhär obehagligt får jag känslan ännu starkare att jag vill vara nära min son, man, hund & katt.. 

Jag  är så förbannat tokkär i min man. Tänker skryta om det för kärleken är det finaste jag har. 

Idag spenderade vi en underbar eftermiddag & kväll tillsammans ❤️ 

   
 Eftersom vi hade våran bröllopsmiddag på Prinsen så kan vi äta den ofta & minnas den lyckligaste dagen tillsammans. 

Veckan har varit såå fin faktiskt. 

Ny sele ??    
   Min älskade tonåring:  

   
Jag & León fixade   Skaldjursmiddag för mina föräldrar som firar 40- års jubileum. 

  
  
När vi var på NK- saluhall för att köpa alla godsaker kunde vi inte låta bli att ta lite ost hos experten & OStmästare Anders. 

 León tittade på sin parmesan & sa med sina tindrande stjärnögon: detta är det absolut näst bästa jag vet…. Jag frågade vad det bästa  var då? Han svarade: det är min mammi. Jag har en underbar tonåring & jag klappar mig själv & hans pappa på axeln för vi har & formar honom till den underbara León han är. 
  Igår hade jag den absolut roligaste kvällen jag haft på mycket länge. Med dessa 4 herrar var kvällen en tornado av gapskratt, fuldans, samtal & Stockholm i sin vackraste form. 
    
   
Veckans observationer/ tankar/ händelser: 

 • Jag blev bjuden på manikyr & pedikyr.. Lyxigt som attan & nu känner jag mig fräsig ifrån topp till tå. 
 • Ett sjukhusbesök på akuten med en mycket nära vän, slutade bra efter en natt & två dagars vård. Livet är skört & attans värdefullt. 
 • Antal planerade galapremiärer inom några dagar: 2st. 
 • Funderade på om jag gick ner i vikt efter fotvården eftersom hon använde ett verktyg som en osthyvel  och hyvlade som sjutton. 
 • På Söndag startar en veckas kärlekssemester på Häringe slott. 
 • Senaste läsningen hos frisören, skrattade gott över min egna barnsliga humor, blev fin i håret och lärde mig ett och annat om skit?   
 • Har upptäckt att jag kan blogga med hjälp av ljud på min iPhone, pratar med mig själv som en galen person samtidigt så mobilen skriver, man får se till att vara ensam när det är bloggdax bara. 
 • Antal getingstick under foten: 1st. 
 • Tror att den trevliga personalen på ett varuhus undrade om jag på riktigt tyckte att min historia var trovärdig när jag kollade på olika personvågar & sa att jag behövde en för att kunna väga min hundvalp. 
 • Inga löss denna veckan heller, skönt. 
 • En random tjej på stan som hälsade på Douglas tyckte att vi var lika & passade perfekt för varandra. Hmm jag undrar var jag & han är så lika??? 

  Just nu:  

  Lika som bär? 

   han är bara så underbar ❤️ Hoppas det finns våg på slottet i sviten… 

  Imorgon är det nya äventyr..  Skynda älska & leva… 

  Kramar