Lägger ut & lägger upp.. 

Hej vackra läsare ? 
Spontanitet är väl det bästa som finns?!

Denna vecka har varit spontan nästan hela tiden. Några mysiga dagar på Ornö med min vän Marko & våra hundar. 

   
    
    
  Marko har en finfin skärgårdsvilla som jag känner mig priviligerad över att vi får besöka närsomhelst. 

Min älskade man arbetar på en hel del just nu. Den ljusa sidan med det är att jag kan hemmafrua mig på deltid & den stora baksidan är att jag saknar honom så attans mycket. 

Vi är proffs på att ta vara på lediga stunder & igår var en sådan härlig dag. Fick en gåva som ligger mig stort & varmt om hjärtat & sedan hade vi mys deluxe på Resturang Prinsen

Han är min själsfrände & min bästa vän… Jag älskar honom mer än ord kan beskriva..  Han gör mig komplett.   
  Lägg gärna märket till hur välmatchade vi är ?? jag dagen till ära i en tunika ifrån fyndkorgen på Monroe i Sturegallerian & min man i Hugo Boss NK rean 70% solglasögonen är Ifrån våran gemensamma favorit Ralp Lauren & var dyra i våras…. Sedan handlade vi på Lidl resten av den månaden. 

Hmm vad mer… Jo just det idag fyller en av världens vackraste kvinna år.. Min väninna Aka power woman Zandra ❤️ planen var att få krama om henne idag men ibland blir inte allt som man tänkt… Fick skratta ihop med henne igår en snabbis. 

Min lillebror fyller också år & han firar nog med sin hund vid sin brygga… Honom ska vi fira nästa vecka. 

Nick & Mauricio var det fina sällskapet till middagen igår spontant & underbart. 

Mötte upp dessa raringar senare för att skratta åt Pride- minnen man helst vill glömma & sjunga falskt tillsammans att kärleken är fri. Jag har glömt hela den stora sminkväskan på jobbet helgen som passerade och är för lat för att hämta den innan nästa pass, för snål för att köpa något nytt att kladda på mig & känner hur min hud tar semester.. Så alla bilder är väldigt ärliga & som jag ser nu en hudtons blandning mellan tan in A Can & solens strålar. 

Igår var en riktig succé för en selfie- Queen som jag? mitt öde är att omge mig med vackra pojkar… Vackra män. 

Reine ❤️ en stjärna i mitt liv!   
Mauricio ♥️ älskade vän…  

  
    
    
 
Veckans tankar: 

  • Att checka av på bucket list: kissa i en plastmugg på Pride flaket var lite meckigt & krävdes en del träning men den berömda nöden har verkligen ingen lag. 
  • Hittade en visselpipa på mitt nattduksbord ikväll efter Pride & funderade på om det blir roomservice när jag blåser i den… Testade men ingen kom. Fail! 
  • Har en finne i näsan & det gör attans ont, jag vet att det kanske inte är fräscht men livet i verklighet. 
  • Funderade en stund på om jag också kunde ta en Dentastick för att bli fräsch i munnen som min hund men släppte tanken & borstade tänderna istället en extra gång. 
  • Min man pussar alltid mig när jag har morgonens andedräkt, det är fasen hard core håll käften kärlek. 
  • Tror på minst en stor varm kram om dagen.  

Kram & hej …. Kärleken är fri ♥️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *