The black swan

Godkväll ♥️ 

När jag & min kärlek var i London senast såg vi en svart svan bland alla vita. Den var så otroligt vacker & min älskade sa som att det var det mest självklara i universum: älskling det är du, det finns bara en av dig bland alla andra som bleknar vid din sida….   Min man, han må vara lik Seth Rydell & ibland undrar man om han har hårdare hud än Gunvald men jag har hans hjärta i mitt i evighet & ingen kan älska mig som han ❤️ 


Jag blev utbjuden på restaurangen The black swan. Helt underbar resturang: 


Såå gullig & varm personal, moules att drömma om inatt, nybakat varmt bröd i brödkorgen, mannen åt en smördegsbakad vildsvinsgryta. Det var fantastiskt gott & vi sköljde ner detta med ett härligt glas rose & en veteöl ifrån den enorma menyn med utvalda drycker. Självklart var våran älskade Douglas med också & var så välkommen inne på restaurangen. 

När vi nästan slickat rent tallrikar & grytor såg vi på varandra & sa i munnen på varandra att detta har redan blivit en ny favorit! 

Nu ska jag bort tassarna ifrån min telefon & lägga dem på min älskade man… 


Prata inte med alla om dina drömmar, visa dem ♥️ 

Kram 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *