Den som väntar på något gott blir kidnappad..

Hej ♥️ 

Klockan är tidig kväll & för mig är det just nu godmorgon. 

Jag har arbetat vaken natt denna helg & har inatt kvar. Att vända på dygnet är stressande men jag kanske går ner något hekto eftersom jag inte äter något på natten & sover hela dagen… ?  Douglas är en ”working Bulldog” & så uppskattad på arbetet. 


Imorgon tar jag & min man en välförtjänt helg, jag har bjudit med mina föräldrar till den pittoreska staden Norrköping för en natt på Elite Grand hotell Norrköping! 


Vi ska även passa på att ta en fika på Saltå kvarn, gå en Guidad tur på Löftsad Slott & sist men inte minst hälsa på våran älskade nära vän Daniel Mauricio som bor i staden Norrköping  en period för att repetera den kommande musikal han ska medverka i. 

Jag älskar dessa små avkopplande njutningar i livet & eftersom min man just nu arbetar mer intensivt än någonsin har jag bara sagt till honom att han ska kidnappas & vara med om något riktigt härligt & gott. 

Jag skrattade gott då jag fick en kommentar av en gullig läsare att jag vi verkligen måste vara experter på Sveriges slott nu.. Det stämmer snart in på oss. 

Min man är övertygad om att jag är född i fel era. Han tror att jag skulle vara en snuskigt rik slottsfru med massor av betjänter som jag absolut skulle vara snäll emot & några engelska Bulldoggar också såklart. 


Jag håller helt med min man ♥️ 

Eftersom jag nu har gåvan att få leva just detta livet på jorden så är slott mitt stora intresse. Älskar historien, kläderna, festerna & spöken som lever kvar. Lever mig in & riktigt njuter mig bort.. 

Slott jag bockat av som jag minns just nu: 

 • Tullgarn slott
 • Wenngarn slott 
 • Tyresö slott 
 • Rosersberg slott
 • Rånäs slott 
 • Gripsholms slott 
 • Häringe Slott 
 • Ekenäs slott 
 • Bogesunds slott 
 • Kalmar slott 
 • Läckö slott 
 • Svarsjö slott 
 • Ullriksdal slott 
 • Örebro slott 
 • Taxinge slott 

På flera av dessa har jag övernattat ❤️ 

Tanken slog mig just att jag efter min tid på denna jord kommer bli ihågkommen som en ”crazy castle- lady” ungefär som en galen katt- tant men med slott. 

Har hunnit med ett mysigt besök på hundcafe Himmelska hundar i sällskap av  son, min mamma & Douglas såklart denna helg. 

Nästa vecka bjuder på lediga dagar & nätter.. Jag har ett nytt projekt på gång med min vän doktor Marko & vi kommer även att slå upp dörrarna på Kungsholmen för skönhetskväll på Torsdag 17.30-19.30 ? 

Nu ska jag ta på mig gummistövlar i färgen silver med glitter & promenera ut i skogen med min nyvakna pälskling. 

Sedan har jag det angenäma problemet att välja Vilken pizza jag vill att min kärlek kommer med efter han slutat arbetet & jag ska gå till mitt.  

Hoppas han inte läser dagens blogg ??  

Det verkar inte gå någon nöd på honom under hans arbetstid?! Blir bjuden av  söta flickor på korv & ger löfte om att de får vara med på bloggen min ????: 


Min man, min son, min hund, min katt är mitt slott & jag är deras drottning ?? det finaste som finns är att bli älskad för den man är med drömmar & brister… 

Älska, lev & njut ♥️ 

Kramar 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *