I väntans tider…

Hej, hallå, godkväll, godmorgon… 

Har aldrig gillat det löjliga uttrycket att vänta på något gott… 
Jag vill ha gott hela tiden… 

Nu väntar jag på mitt års händelse, den största för mig varje år… Bättre än jul, bättre än alla högtider… Min födelsedag! 

Detta år är det ännu mer speciellt än någonsin eftersom min man fyller fabulöst jämnt & vi har våran första bröllopsdag några dagar efter min födelsedag. 

Jag ska fira mig på alla sätt & vis, bakåt framåt, på sidan & liggandes.. Det är extremt viktigt att det är på Dagen D också.  Sån är jag & de som orkar med mig älskar mig. 


Just nu arbetar vi mycket, när jag inte är på nattjobb förhör jag min son på fysik, pussar på min man & myser med hund & katt..pressar in stunder med goda vänner… Det är just vad den lediga tiden räcker till en liten tid…  

När jag sover drömmer jag att jag är en slottsfru & en av veckans lyx i stunder  ska utövas imorgon.

 Min väninna Loella & min gudson som är gullig när han sover ska få ett besök. Loella ska fixa mitt hår & sedan  ska vi äta något flottigt asiatiskt & ta en stor extra ljus öl på lunchen. Vi ska skvallra så öronen nästa trillar av & sedan ska vi diskret smyga ifrån syltan som vi hittade för några veckor sedan i Stockholms turistråk bara för den hade så billig & stor öl på lunchen. 
En annan lyx hade jag i helgen med min älskade underbara man på vårat Prinsen..  Ibland brukar jag tänka att vi är som två el- bilar & vi bara måste tanka bränsle i form av en kväll på prinsen  då & då…. För snart ett år sedan hade vi våran största dag tillsammans där & det känns i själen varje gång. 

Vi passade även på att hälsa på på nyöppnade helt magiska Zink Grill: 

– Chefen Theo frågade förvånat: men varför sitter du här på de höga stolarna I mitten & inte i matsalen??  

– innan jag hann svara tänkte han efter och svarade åt mig…  

– aha utbrast han: såklart the centre of attention ???? 


 Vi åt en himla fantastisk efterrätt med massa pistage & kärlek på Zink grill: 


Min underbara älskade Peter❤️ att vara med honom är att vara komplett. 

Mustaschen är hemsk enligt mig & ibland får jag gnugga ögonen en extra gång så lösfransarna flyger sin kos när jag vaknar & undrar om jag delar säng med Peter Sellers istället för Saletti när han driver sin mustaschkamp.
Strunt samma, han älskar mig & han ger mig fjärilar i magen… 

Nästa vecka blir det fest deluxe hela Måndagen, på Tisdagen tar jag en sådan tillfälligt avbrott som på TV & på Tordagen bär det iväg på något VIP, förmånligt & helt overkligt lyxigt två dygn som jag avslöjar senare men en ledtråd är att en god vän gjort det möjligt, vi ska fira min man & om det duger åt Petter Stordalen så duger det åt oss ♥️ 

Lätt att längta sig bort.. 

Denna vecka bjuder också på guldkorn, jag ska damma av min vän & favoritkirurg   Marko för att gå på ett event i Kungsträdgården. Vi ska gå på premiär av världens minsta bio & sedan se ett avsnitt på café opera av serien The last ship.. Wonderland event står för inbjudan, jag är säker på att det blir god mat & dryck.. 

Nu ska jag somna tätt intill min snarkande mustaschkamp…. Katten, hunden & León ligger i andra rummet alla tre i samma säng… Finns nog inte något finare…  

Kram & värme ❤️ 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *