Ifrån Clarion collection borgen till 5 stjärnor i Vilnius… Puss, tack & förlåt.. 

Godkväll, godmorgon & hej! 

Eftersom det är 1 timme skillnad mot Stockholm så lider jag av en lättare jet-lag.. ?  

Känns lyxigt att resa mot tiden eller till tiden.. Känner att jag bara är omgiven av glädje & bus.. 

Detta kommer bli en lång historia.. Först vill jag be om ursäkt på mina bara knän för att jag varit en dålig bloggerska den senare veckan.. Kanske inte bokstavligen på knä eftersom jag då får hål på strumpbyxorna & jag är för fet för jeans jag hade när jag var 20, för fattig för att köpa strumpbyxor i onödan & för lat för att stå på knä.. Men ändå ursäkta avbrottet.. 

Vi firade min Peter, han som är hälften av luften jag andas, han som alltid älskar mig som ingen annan, han som tycker jag låter som Nanny fine när jag berättar en historia & han som för ett år sedan valde mig i evighetens evighet..❤️ 

Jag bokade in en lunch på den stora 50’& fabulicous dagen för min man på Stockholms resturangskola… Vi åt 3 rätter för 100kr 


Sedan hade våran älskade vän Sammy givit oss möjligheten att spendera två dygn på CLARION BORGEN i den vackraste sviten i hela Närke…

Petter Stordalen brukar bo där med sin fyrbenta pälskling.. 


Underbara barchef & främst våran vän Sammy uppvaktade oss extra fint med champagne, choklad & kärlek.. 


Våran svit var typ större än vårat hem & på Clarion collection Borgen bjuds det alltid på middag, frukost & fika på eftermiddagen om magen vill & ev PT tillåter… 

Sviten Låg natuligtvis med utsikt mot Örebro Slott & ni som varit trogna läsare en stund vet min förtjusning/ fixering/ besatthet  för slott.. 

Vi hade en underbar resa & firade min äkta hälft fint som snus. 

Nu sitter vi på vårat hotell i hjärtat av Vilnius, det är fantastiskt & jag har blivit bjuden hit.. 

Vi firar 1 år som attans lyckligt gifta & Vi älskar denna stad som tusan… Svår att stava till, lätt att säga ? & ännu lättare att boka en resa till… 


Vi har 3 st tv i våran Queen- svit…

Vi dricker veteöl så en lchf guru skulle behöva dropp av vetskapen.. 

Vi pussas som vi just blivit kära & jag bara åker med som en hemmafru av en mysig krans- kommun.. 

Blåsan verkar vara ovan vid öl men övning ger färdighet & att få vandra hand i hand med min Peter är det bästa som finns här i denna vackra stad. 

Våran lilla snygging har den bästa av passning hemma & jag lipar lite i hemlighet när jag råkar ta fram en bild på honom… Jäkla blödig matte är jag men vi lever älskar & Njuter…  Han också när vi är borta 5 dagar ♥️:

Snart kramas vi igen: 


Varma kramar ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *