Sex flaskor champagne på drinkvagnen,haft  sjuk hund, är kär, dålig hårdag & ingen fest så långt ögat når… kör en egen spraytan & jobbar natt!

Hej? 

Livet just nu är en stor brist på glamour… 

den närmaste fest vi kommer är med lite naturgodis eller en choklad med hasselnötter… 

våran älskade Douglas valp har varit sjuk en vecka… det har tagit all min energi & oro. Samtidigt blir det DYRT eftersom jag ej kunnat ta de pass på jobbet som erbjöds. 

Vi har iallafall den mest underbara veterinär på Zoologica i Kärrtorp. Hon kallar Douglas för Universums finaste hund ( som han faktiskt är) & har behandlat honom på bästa vis. Nu ligger han och sover tätt intill mig & mår bra… självklart ska vi ta det lugnt resten av kuren på medicinen & kärlek är hans huvudföda så det fortsätter vi med som vanligt. 


Fasen vad ont det gör i hjärtat när djuren inte mår bra. 

Jag har en natt att avsluta helgen med på jobbet nu ikväll & imorgon ska vi faktiskt ta en dag & kväll tillsammans jag & min man. 

Vi ska nog hälsa på vår vän Björn på Zink & ta den där middagen jag fick till födelsedagen på Resturang torget. 

Självklart kommer älskade Douglas vara i de bästa av passning. 


Lady Godiva är snäll emot Douglas & hon låter honom sniffa på henne… stort lixom, hon är en äldre snobbig dam.  

Vi har sex flaskor champagne hemma men ingen fest i sikte… tur att vi är förberedda .. 

Något vi ska göra imorgon kväll jag & min man är att öppna lådan som vi fick på våran bröllopsmiddag av våra vänner Loella & Richard. 

Det är som en memory lane.. med en flaska champagne som skulle lagras 1 år ifrån: 

Plus allas tal ifrån vår middag & lite andra minnen som symboliserar våran kärlek.. 


En sak som en nyfunnen gullig väninna frågade på en skönhetskväll förra veckan: är ni verkligen så himla underbart kära som det ser ut? & vad är hemligheten? 

Jag kan helt ärligt med handen på hjärtat & på min mans vackra hjärta säga att vi är så kära mest hela tiden… 

självklart driver vi varandra till vansinne ibland men vi saknar varandra när vi inte är tillsammans fysiskt & våran hemlighet är att vi ger varandra utrymme… jag brukar skoja om att Peter får träna & jag får mingla… det ligger verkligen något i detta… 

Sedan sover vi alltid tätt och pussas som tonåringar i puberteten, vi säger till varandra de tre små enorma orden: jag älskar dig..  flera ggr om dagen & i vårat äktenskap lever ingen jantelag, inget är omöjligt & vi uppmuntrar alltid varandra till att uppfylla drömmar… 

Jag är lycklig i hjärtat att jag får möjligheter till mycket lyx i form av hotell, event, förmånliga resturang- besök, goodiebags & lyxiga skönhetsbehandlingar men det är för att jag marknadsför mig själv & alltid med min man, son, Nick, hund & katt i ryggen.. det är min lilla familj & jag skyddar den som den lejon-mamman jag är. 

Min älskade väninna & drottning Zandra festar & lever livet som hon ägde världen, jag beundrar & älskar henne… världen tillhör henne nu ♥️ jag är trött, har smutsigt hår, vågar inte ens titta på en våg, kollar på Zandras glammiga Instagram istället & drömmer mig bort… 

såg att de stod 4 coola sex and the city i nutid tjejer på Zandras instagram & gjorde helgen osäker.. blev erbjuden att följa med, det värmde… ? 

Funderade på att det skulle se ut som de dansade runt på fångarna på fortet & jag var en gästspelande dvärg med hemma spraytan & ovan i takten om jag varit med… ?  

Fina Alexander på Erwik Communication strödde lite glamour över min dag då han bad mig att komma & hämta upp ett paket med en produkt jag verkligen vill testa på hans kontor & blogga om den till veckan.. det ska jag med glädje göra imorgon. 

Har fått ett nytt läppcerat ifrån en underbar ung kvinna som arbetar på Eos, det är riktigt bra & kommer nog som en giveaway här inom kort. 

Kram & hej! 

Välkommen nya vecka efter nattjobb… 

Tackar livet för friska djur, snäll tonåring & en man som älskar bara mig.. 

♥️ 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *