Anna testar & lottar ut… 

Hejsan ?  

Idag har jag börjat skriva dagbok, inte vilken dagbok som helst utan en dagbok för stressade människor med många järn i elden & som vill hålla drömmar vid liv när livet pågår. Tre minuter om dagen ska jag nu skriva dagbok & fokusera på att uppfylla något inför morgondagen. 

Du hittar denna 3 minuters- dagbok HÄR! Dagbok på 3 Minuter!

Hämtade upp ett bokpaket på Erwik Communication  till mig & ett att lotta ut här på min blogg. En annorlunda Yoga- bok med vettiga & viktiga ord om livet blandat med övningar som faktiskt den stelaste vandrande pinnen kan klara av. 

Yoga boken klickar du enkelt hem HÄR


Om du vill vinna detta härliga paket skicka ett mail till mig innan Söndag anna@blogozine.se  

Lycka till ❤️ 

Dagens tips om du längtar efter Clear- eyes & kanske brukar be  en vän köpa denna fantastiska lilla produkt som länge funnits i USA… 

Nu har både min man & jag fått äran av Erwik Communication att testa dessa magiska droppar, läs & beställ enkelt HÄR! på APOTEA.. perfekt för oss som önskar fler timmar på dygnet & vill se fräsch ut i blicken på ett klick! 

Har redan blivit ett måste för min älskade man ♥️

Älska, lev & njut ❤️ 

Kram 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *