Hänt i veckan, livet, hjärtat, på stan & i hemmet.. 

Hejsan vackra själ… 

tänker att jag sammanfattar veckan som gått lite fort så den som inte orkar läsa mer eller se bilder för min ”hänt i veckan” kan tvätta håret istället eller ringa en vän. 

  • Middag med vänner & såklart min man på Zink hos vår vän Björn som förgyller Zink Grill. 
  • Min man förkyld & sov två dagar men han glufsade i sig romdrinken jag & Nick blandade till honom på ett nafs. 
  • Lagade middag hemma för att driva ut mannens förkylning, Chili con carne som var nu citerar jag min väninna Sofia: lika stark på vägen ut som på vägen ner… 
  • Skålat i den champagne som vi fick av de älskade vännerna L & R när vi gifte oss och som skulle öppnas efter ett år då den skulle vara perfekt lagrad.. (säger man lagrad? Eller är det bara ost?) 
  • Mamma & pappa på middag & de planterade Ljung lika snabbt & snyggt i våra balkonglådor som en gris blinkar. 
  • En flaska champagne delade vi med föräldrarna också… pappa undrade varför jag bloggar så sällan, jag sa att jag inte haft ett dyft av spänning i mitt liv de senaste dagarna & då undrade pappa om jag bara ville ha en skrytblogg ? 
  • Med sjuk hund ( som nu mår prima) & avbokade jobb lever vi fattigt nu & tur att jag fick så många flaskor champagne & gott till min födelsedag & kärleken blomstrar som vanligt. 
  • En härlig inbjudan till premiär av den aktuella pjäsen Fri att flyga på teater Tribunalen, Erwik Communication stod för den inbjudan & jag dammade av min favoritplastikkirug & Nick som sällskap. Gott i glasen & en fröjd för den kulturella ådran. 
  • Idag hade jag en så mycket bättre Lördag med min León & Våran Hunden Douglas på stan.. att bara få spendera tid tillsammans, vi promenerade genom vackra Humlegården som är i höstens mest ljuva outfit just nu. Kikade runt på NK, tog en lunch på älskade Konstnärsbaren där vi spenderade många härliga middagar för ett par år sedan & vi fick ett varmt välkomnande av kända ansikten. Sedan är det ett stort saftigt plus att våran Douglas var så välkommen där i de anrika lokalerna. Myskväll i hemmet med överflöd av tända ljus men ack så mysigt. Sömnskulden efter nattens vaken- arbete gjorde sig påmind tidig kväll & León den underbara stoppade om mig i soffan så jag fick blunda en timme innan vi gjorde hamburgare & såg så mycket bättre. 

Detta var en sammanfattning av min vecka.. nu kommer bilderna:  

Zink Grill med Mattias & Sötnos. Björn tog hand om oss som ingen annan & vi fick äran att testa ny magisk efterrätt som skulle göra premiär menyn dagen efter. 

Den berömda starka chili con carne & memory lane drygt ett år efter våran lyckligaste dag tillsammans ( en av alla) : 


Vardagsmiddag hemma hos oss med mina älskad föräldrar & mannen som piggnade på sig ifrån sin man- Cold ??❤️Premiärlejon & promenad/ fika  på Kungsholmen: 


Dagens sköna Lördagslunch med NK- påsar under ögonen istället för i handen men med min stiliga son, hunden som blir fotograferad 25 gånger på en timme på stan, som är våran lycka & hjärtat fullt av kärlek: Nu fortsätter mys & skratt i soffan på gatan där vi bor ♥️ nu ringde grannen på med våran lilla älskade katt Lady Godiva som ville in i värmen.. 


Hörs snart igen.. störst av allt är kärleken.. 

Kram & värme plus massor av rosetter  ♥️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *