Mums & galapremiär! 

Hej ? 

Har spenderat några dagar med min vän Marko på hans villa Södertäljekirurgen. Trivs som fisken i vattnet där, tar emot patienter i receptionen, då & då får jag vara med på operationer… Marko är en fin vän & en fantastisk kirurg. 
En av veckans viktiga lyx var att fina pappa hjälpte oss på ett kick att byta däck, nu kan vi rulla säkert till Clarion collection Borgen på Lördag med Mattias & Sötnos. 

Idag bjöd Marko ut mig på ”affärslunch”till Södertäljes gräddhylla. 

Glashyttans värdshus hette detta flotta ställe. Förrätten var finfin: 

Tyvärr bjöd inte varmrätten på något att hänga i minnet eller på min blogg…. 

Åhh nu längtar jag verkligen efter min födelsedagspresent ifrån mina vänner Jerry & Nils.. Kalix guld kommer levereras snart. 

Nu såg jag just på mailen  att min favorit av Tv- kockar kommer slänga med håret på NK denna Lördag & demonstrera något .. hade velat vara där men tror inte min man & resten av sällskapet har lust att åka senare för att jag vill se Per Morberg ? 

Brukar övertala min León att titta på vad blir det för mat på kanal 7 ganska ofta med mig, han är inte så värst imponerad & frågade sist vad det är för tjusning med att se ett träsktroll laga mat?! Men han sitter iallafall med & gör mig snällt sällskap. 

Veckans lyx: 

Igår när jag var & gav blod tillsammans med León som var mitt sällskap frågade sköterskan om jag var hans syster ? jag skrattade länge, León suckade… han är verkligen så rolig att hänga med…❤️


Träffade min underbara vän Miranda Dior ❤️ : 


Imorgon Fredag är det veckans mest glittrande höjdpunkt…. 

Galapremiär av: 

Motown! 


Erwik Communication & Dröse Norberg bjuder in till denna afton… 

jag har lyckan bli inbjuden & att få njuta av detta med mamma & pappa som mitt sällskap ? 

Lyxigt att älskade Nick kommer på fm & stylar mitt hår perfekt som vanligt..   

Mindre lyxigt denna vecka: 

  • Vi sparar in på städerskan så jag får ta den rollen istället. 
  • Ska imorgon dyka efter vinter- kläder i garaget som ingen vill öppna eftersom det är i snudd på lika stor lavin- risk som högsäsongen i alperna.
  • Våran säng ser ut som ett mindre grustag efter varje natt med hund & katt (tur att vi byter lakan minst en gång per vecka) 
  • Var så trött idag att jag höll på att ta deo- sticket istället för lipsyl på läpparna… 

Lev, älska & njut ♥️ 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *