Lyckodag! 

Hej! 

Idag blev en sådan dag som jag älskar ♥️ 

Nu myser jag i soffan med min man, Douglas gnager på ett ben, León är hos sin pappa & Lady Godiva spinner… familjen mår bra ? 

Idag har varit en fröjd, 5 inbjudningar till exlusiva event & premiärer!! 

Hur ska jag välja, behöver jag en assistent som håller reda på allt?? 

Skämt & sido… det är underbart & jag är tacksam ? 

Idag hade vi en ”friskvårdsdag” vi använde friskvårdsbidraget på ett lyxigt vis!! Rekommenderas! 

Bokade in gubbskrället på en fotvård & handvård aka pedikyr & manikyr ☺️ 

Själv tog jag en skön behandling, perfekt för mitt tillfrisknade. 

Peter var så nöjd: 

Även män behöver vårda både händer & fötter. 


Mys på stan, pussar i varje gatuhörn & massor av kärlek ❤️ 

Middag var så otroligt självklar på vårat Prinsen! 


Vi hade den stora lyckan att få spendera vår afton i våran favorit Tonis trygga hand & enorma kunskap ❤️ det finns verkligen en anledning till att vi önskade att han serverade oss på våran största dag tillsammans, vårat bröllop & han gjorde det med perfektion som alltid! 


Vi åt gott & lite champagne i vanlig ordning var en härlig topping på en finfin afton. 


Veckans tankar: 

  • Hur gör man stearin? 
  • Kommer jag leva med denna huvudvärk 4 veckor som doktorn sa? 
  • Kan man köpa en tv utan ljud kanske? 
  • Jag kanske kan bli expert på att läsa på läpparna! 
  • Har aldrig blivit så lättad över att jobba en söndag som igår när jag blev bjuden på barnkalas (förlåt Loella & tack, vet att du förstår) 
  • Svär på min kanin Ninas grav att jag aldrig kommer bli ledsen på någon som inte bjuder mig på barnkalas, dop, namngivningsceremoni eller något annat där jag tvingas bli hög på socker, kan vara utan att bli avklädd med blicken av morbror typ ”Åke” & mima falskt ur Bibeln. 
  • Ska köpa broddar som en pensionär… börjar man lösa melodi-krysset & bära pyjamas modell bekväm på köpet? 
  • Min man lärde mig ett nytt uttryck ikväll som säkert var fränt på hans tid… det heter tydligen Pig Out.. som betyder att man plundrar godishyllan & åker hem. Sedan vräker man i sig framför tvn & illamående & eventuella kräkningar uteblir.  Bara sitta kvar som en mycket för tidig & lite för fet juleskum- tomte med ett brett leende på läpparna. 

Jag är fasen kär som tusan fortfarande & om du träffar någon som får dig att känna denna mäktiga känsla efter 12 år kontakt i livet så håll I den med näbbar, klor & ev tvångströja.  
Lev, älska, njut & om du tar ett besök på prinsen så fråga efter Toni ❤️ 

Kram 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *