Anna, Peter & Douglas loves Clarion, NK- saluhall & Trattorians Italienska julbord ❤️

Hejsan älskade läsare ♥️ 

JA! Så mycket kärlek på ett dygn… 

tänker börja med det bästa av allt.. min man sa den vackraste av meningar till mig igår när vi skulle avnjuta middagen.. 

han sa: Älskling! Tack för att jag får vara i ditt liv ❤️  

Min man är fantastisk på att bekräfta, uppskatta & skämma bort mig med kärlek. Det är verkligen det bästa med honom av allt jag totalt avgudar med honom.. 

Vi är totalt olika men delar samma kärlek & där han är, där är mitt hem. 

Nu ska jag avsluta denna smöriga hyllning & förklaring av vår kärlek för denna gången. 

Vi hade det absolut största nöjet att spendera ett dygn på Clarion Amaranten! 

(Tack Sammy ♥️ vi älskar dig) 

Vi är faktiskt proffs på att vårda vår kärlek & prioritera på ledig tid. 

Denna gång var även Douglas varmt välkommen till hotellet & han verkade ganska van efter årets  turer på Häringe slott. Jag tror bestämt att han gillar det goda livet även han. 

På Clarion Amaranten är hundar alltid varmt välkomna & hotellet är fantastiskt fint & totalt nyrenoverat. 

Igår efter den galet goda frukosten på Wienercafeet strosade vi på stan, pussades var 10:meter & pratade om allt som bara vi kan. 

När vi blev sugna på ett litet Snacks- stopp (det händer alltid på våra dagar) slank vi in på NK- saluhall hos kära Anders som är expert på livets njutning i form av smaker. 


Eftersom jag i hemlighet är ett tryffelsvin passade en bit tryffel- pecorino perfekt & Peter fick några rejäla bitar av hans favorit. Anders trollar med smakerna & han har alltid något nytt roligt att testa, denna gång en underbar olivolja. Anders är en gåva till NK Saluhall. 

Vi hämtade Douglas på Dagis & checkade in på hotellet tidig eftermiddag. 


Powernap, promenad, champagne & mys utan stress var eftermiddagens melodi. Kvällens aktivitet var det Italienska julbordet på Tratttorian : 
Nu blir det en enorm bildbomb av smaker som exploderade i våra oblyga läckergommar.. 


Vi var rörande överens om att detta var ett av det godaste julbord vi ätit i våra liv & med Service på topp var det bara kalas ❤️ 

Eftersom jag får en släng av touretts när jag blir exalterad råkade jag säga till kocken som guidade mig genom varmrätternas drömlika värld jag är lite som ett tryffelsvin…  han tog det med ro & berättade lite extra om alla läckerheter som tryffel var en ingrediens. 

När ”hold in”funktionen var överspelad för länge sedan på strumpbyxorna, vi mera liknade hängbukssvin än lyxiga tryffelsvin & vi allvarligt talat funderade på om det var möjligt att ringa efter en droska för att ta oss de 50 meter upp till Markos våning för att hämta Douglas…. då var det dax att tacka för oss och krama om gulliga Anna Hovmästarinna. 

Underbar vän, familj, kirurg & hundvakt Marko som innan middagen tog hand om Peters skada i pannan: 


Vi sov & sov & sov Zzzz.. i den sköna sängen på hotellet… 


Som en kör av snarkningar ikapp med Douglas innan vi blev väckta av den bästa av väckningar… 

Frukost på sängen är lika bra som att fylla år ♥️ 


Douglas spanade på vad som hände nedanför på Piperska muren.. 

till helgen gör han debut i utställning på Stockholmsmässan.. ska bli så kul & nervöst. Då är det väl perfekt att han fick ta en paus på hotell som älskar hundar? ? (läs humor med Ironi) 

Hundvänligt hotell med otroligt vänlig & serviceinriktad personal, NK- saluhall & det italienska julbordet på Trattorian är det nya svarta… bara alltid så himla rätt.. helst varje dag.. 

Yes! Visst kan man ha det roligt jämt, du är din egen lyckas smed! 

Lev, älska & njut ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *