Från café Milano till Snövit ❤

God jul till er alla… 

idag är det julafton ❤ 

Vi startade våran jul igår. 

Eftersom jag & Leóns pappa alltid firar julen tillsammans med León hade vi ett firande igår detta år. 

Tyvärr jobbade min man & pappa Nicolas kärlek men vi tog en lång härlig lunch med León & mina föräldrar på Café Milano

De har ny meny som du hittar HÄR 


Jösses vad vi åt & njöt. Måste säga att långluncher är en favorit. 

Jag vet att det är i ropet eller hur jag ska säga att ”separera bra” & liknande. Lite trendigt att visa att man kan vara mogen i sin separation med barn inblandade som fokus. 

Jag ska bara säga att det klarade vi av för 12 år sedan, med finfin backup av familj & vänner har det varit lätt & självklart. 

Jag & Leóns pappa Nicolas  kan inte ge León ett gemensamt hem men vi kan fortfarande vara en familj med två ”bonusvuxna” som berikar Leóns liv. 

Vi ger León en lycklig mamma & pappa som är vänner & tokigt kära på varsitt håll. 

(Fotograf: León) 


Maten på Café Milano vill ni inte missa. 

Åt en fantastisk risotto med smak av tryffel, charkbrickan vi delade som en förätt var magiskt god med det lilla extra & den hemmagjorda glassen slank ner fint…  

familjen var nöjd ?? 

Vi promenerade upp till Teater Maxim där  jag var inbjuden till galapremiär av Snövit the musical som är aktuell efter jul. För inbjudan stod fantastiska Erwikcommunication för & denna gång var det föräldrar & León som följde med mig. 


Denna morgon var mannen i mitt liv tvungen att gå upp till arbetet, men tydligen fick jag en släng av prinsessan på ärten syndromet… 

kände något hårt under kudden när jag vaknade & lyckan var total.. 


Dessa godingar hade jag i smyg förälskat mig i & nu är de på min näsa snart på en resa. 

Min Peter ❤ han är magisk & jag Komner glittra ikapp idag med min underbara sten han placerat på mitt  vänstra finger bara för att jag är hans i evighet. 

Nu blir det skogspromenad, grötfrukost & sedan ska jag, León & Douglas åka till vännerna Cristian &Nicklas i deras hem som är som en dröm på Södermalm, lika underbart hem som de två  underbart förälskade har varma hjärtan. 

När mannen min arbetat klart i eftermiddag åker vi till barndomshemmet i Tyresö & jag tror bestämt vi sover över hos mina föräldrar. 

Lev, älska & njut… 

Varma kramar 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *