Julafton 2016 ♥

God fortsättning… 

Hälsningar ifrån fåtöljen i silver där jag sitter & lyssnar på någon hyllning till ABBA på en kanal jag inte  ens visste att vi hade. 

Skulle ta en glögg & smyga med en bit choklad lite Arne Weise… glöggen råkade jag koka när jag glömde bort den på spisen i ett försök att ta ett kort på våran drottning i hemmet Lady Godiva katten som ändå blev ganska suddigt… haha! 

MEN! Vi har haft en fantastisk jul. 

Julafton startade jag & sonen med en promenad i skogen till solens strålar & Douglas som sprang runt våra ben lycklig. 

Sedan bar det av till de fantastiska vännerna Nicklas & Cristian i deras ”elle interiör” hem på Södermalm. 

En härlig lunch & Vänskap när den är som finast. 


De underbara paret skickade med de perfekta av julklappar till vår lilla familj ❤ 
Så tacksam i hjärtat! 

Tidig kväll när mannen min slutar arbetet  under jorden på kartan med de olika maskarna i varierande färger som tar oss året runt från plats till plats var det dax att bege oss med Man, son & hund till huset i Tyresö där jag växte upp & bodde i 17 år innan jag med mycket hopp om självständighet flyttade till innerstan. 

Mina älskade föräldrar bor kvar där & som varje år dukar de fram ett dignande julbord, pappa hade gjort en god rödbetssallad, de glömde som vanligt brysselkålen i micron & mamma hade bakat favoriten av mina ”farmor – kakor” 

Just som det ska vara, med attans mycket kärlek & värme. 


León♥,  lillebror & hans hund var också med men lyckades inte fångas på bild ☺ 

Ungefär en gång om året brukar vi alla sova över & det gjorde vi så gott. 

Självklart går mina tankar till de som inte har någon på julen & vi ger inte varandra julklappar i Tyresö förutom León som både ger & får som enda barnbarnet, gudsonen & för att han är familjens ❤ 

Istället ger vi andra våra julklappar till välgörenhet.  

Tankar kring jul i fru Anna Salettis huvud: 

  • Varför måste Mel Gibson bära en så ofantligt dålig peruk i Braveheart? 
  • Är tomten far till alla barn? 
  • Hur vet man om man är kvalificerad att bli påve?! 
  • Tips till föräldrarna Saletti så de inte glömmer brysselkålen varje år i micron? 
  • Kan Nicklas & Cristian läsa mina tankar eller har de kapat min post till tomten? De gav oss de perfekta flotta ”vattenglas” ifrån Newport.
  • Min pappa är expert på att lenrimma lax om någon vill få tips! 
  • Är tomten kristen? 
  • Vi har den absout snällaste hunden & snyggaste. 
  • Att i smyg smaksätta saker med apelsin är inte gott enligt mig. 
  • Jag tror att alla har en skyddsängel, min är min farmor. Åhh så jag önskar att min Peter fått träffa henne & hon honom. 
  • Varför har Mel G ingen hjälm i Braveheart? Är han rädd om frisyren? 
  • Om du är hundägare eller bara hundälskare så avråder jag ändå starkt att prata om hundens toalettbesök till frukost, kan ge lättare avsmak på julgröt. 
  • Dansar människor runt granen i hemmen på julafton? 
  • Är jag en gammal nucka som inte gör stan på den stora juldagen? Svaret var tyvvär i mitt ordval tidigare. 
  • Pappa sa att detta var stora pizza- dagen idag… min man bjöd ut mig på det vietnamesiska köket på Södermalm… har vi tappat stinget? 
  • Får man finnar av glögg eller tror kroppen att jag är inne i en andra pubertet? 
  • Våran hund väger 25 kilo 10 månader gammal & tror han väger Max 3 kg om jag gissar. Tänker att jag har samma släng av förnekelse?! Min stygga son tvingade mig på vågen hos föräldrarna… snällt att han väntade till juldagen & att jag bantat två veckor i smyg… fick ändå en släng av ”bulldogg- syndrom” 

Imorgon har jag & min älskade man lyckan att få tillbringa ett dygn på de sju haven tillsammans, fasen vad vi ska pussas. 

León & våran Nick håller ställningarna med djuren hemma. 

Om du tänker nu: men herregud det blir storm & klass 2 varning imorgon så har jag givit tv vädret en ärlig chans & förstått att det är i Södra Sverige. Inte i pianobaren på Östersjön där vi lite äldre kommer sjunga med lite diskret innan vi i smyg tar en titt på E- type som uppträder ombord innan vi sover gott på däck 9. 

Jag älskar att det är perfekt just för att det inte är det…. 

Lev, älska & njut. 

God fortsättning ❤ 

Anna 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *