Omfamnar livet ♥

Älskade läsare ?

Nu är jag äntligen frisk igen & redan ikväll ska jag på ett spännande möte/ middag för att planera ett projekt som kommer gå av stapeln inom kort i mitt liv. Jag kan säga att det kommer ge mig lön & det handlar om skönhet. 

Jag tappade gnistan för min kära blogg några dagar kanske en vecka men nu är jag här igen. Med massor av energi & lite ögonblick i form av den sista tiden. 

Jag erkänner att jag haft myror i brallorna eller i kjolen som i mitt fall. Så fort jag varit fri ifrån feber & värk i kroppen har jag hittat på olika nöjen med mannen & vänner. Inte så smart eftersom det bara drar ut på influensan…. 

MEN.. ibland är jag inte så attans förståndig.. 

Det kom ett litet skepp lastat med juice som är rosa & nyttigare än mycket i livet : 

Det var en förtrollande dryck ? 

Min älskade man kom hem med gotta : 

Vi har hostat ikapp & är så tacksamma att C- more leverade login på Gåsmamman 2 som vi redan njutit av & nu har vi tittat på denna lysande serie saknad & även Modus 


När jag släpade mig ur sängen var detta på mitt nöjes- schema: 


Skrattade så jag nästan kissade på mig av denna syn som jag mötte av mina älskade Nick & Zandra på Prinsens toalett ? 


Träffade även  en annan dag resturanghöjdarna & de underbara vännerna Tom & Tommy: 


Skulle blogga en kväll men somnade tydligen & min man var inte sen med att föreviga stunden: ibland är inte verkligheten så snygg… men jag sov skönt. 


Mina håriga pälsklingar har varit underbara som vanligt: 


León är så glad för att vi åker till fjällstugan på sportlovet & att han kommer kunna besöka gymmet varje dag med kompis. Fick tillåtelse att lägga upp bilder ifrån en av många eftermiddagar han & Peter just nu spenderar på gymmet. León fick ett årskort av min man under granen på W8 & det glöder. 

 

Nu ska jag hämta Douglas på hunddagis, ta en sväng i skogen, läsa Ica tidningen Buffé, vika tvätt & sedan piffa till mig till tänderna för kvällens spännande middag. 

Nu är jag tillbaka, puss, hej & Förlåt ♥ 

Kram 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *