Om jag var din hemmafru ??

God helg ? 

Vad händer i ditt liv? 

Status just nu är nattlinne & min Newport  filt som jag inte lånar ut till någon i familjen ? en mycket kär gåva ifrån mina älskade vänner Cristian & Nicklas. 

Jag måste bara börja med att visa två bilder ifrån dem som de skickade för ett par dagar sedan när de var på antikmässan. Att få bilder bara för att de tänker på mig när de gör något trevligt tillsammans & ser något som de förknippar med mig är kärlek rakt in i hjärtat: 


Torsdagen gick i lyx & flärd… 

min älskade Nick kom för att göra mig finfin i håret. Han hade med en portion av världens godaste thaimat som hans mamma lagat & den har jag njutit av många gånger genom åren, blev så lycklig.  Den bästa starten på en gala Torsdag. 


Jag var lyckligt inbjuden till Hårkontroll galan som Erwikcommunication arrangerade på Make up store huvudkontor på Södermalm. 

En av fördelarna med att blogga är alla härliga goodiebags & jag har några fria make up tillfällen som jag passade på att ta ut en & fick mig en make up innan galan. 


Sedan var det dax för gala, visning, glamour & flärd i mängder.. 


Otroligt god mat, fantastiska människor & en show med drömlika kreationer design Peter Englund. 

Ifrån front Row skålade vi i de lysande glasen varsågod nu kommer showen: 


Minglet var så härligt efter visningen & så otroligt härliga människor. 


Skrattade så gott tillsammans med fina Platin ?

Vi gick hem med en lyxig goodiebag humör på topp. 

Igår arbetade jag på  tidig Skönhetskväll hos min goda vän Kirurg Marko. Ett mysigt litet event innan jag var bjuden till de högt älskade vännerna Cristian & Nicklas på middag i deras vackra ”Elle interiör”  lyxiga sköna hem.  Deras mat smakar alltid gudomligt & de är de perfekt värdparet i historien.  

( Självklart har jag ”mitt” speciella glas som jag alltid får dricka ur design Gynning.) 


Vi åt njöt & skrattade så jag har en rejäl träningsvärk i magen idag ?  

Sedan blev det en kväll på stan & show med underbara Malin som uppträdde på det sköna härliga nyöppnade Limbo Stockholm. Träffade Malin första gången på mitt bröllop & hon är så härlig. 


Det ska vara gott, glammigt, glittrande & galet att leva ?


Idag har jag varit i skogen med älskade vovven & lagat storkok. Kontraster är väl ändå underbart?! 

Imorgon blir det firande av min mosters man som bjuder in till brunch på Villa Källhagen. Därifrån har jag ett av mina bästa minnen i livet. Där började något som ska vara i evighet ❤

Lev, älska & njut ????? 

Kram 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *