Vip- Invigning! 

Hej ? 

Igår Tisdag gick den av stapeln.. 

Vip- invigningen av Leos Lekland ⭐️ 

Tackar Wonderland Event för denna inbjudan. 

Det var bara att ta av sig klackarna, beställa någon god middag som det bjöds på & gå loss i lekens värld.

Tur för mig & min man att vi kände artisten som stod högst på önskelistan för vårat sällskap ?: 


Platschefen visade oss de olika rummen att boka för kalas & jag erkänner att jag blev sugen på ett av rummen.. 


Vi suktade på studsmattorna men min man tränar tydligen för tungt för att vara säker på Leos lekland: Lyxigt att få spendera aftonen med endast inbjudna på denna enorma yta & vad är snittar, champagne & vuxenmys när vi gick därifrån med två lyckliga tjejer som sa att det var den bästa dagen i livet ❤ 


Kram & hej ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *