Den nakna sanningens event!

Hejsan! 

Välkommen att få veta min ”riktiga” ålder. 

emevent.se  Med Emma & Marie i spetsen bjöd i samarbete med Reserol & kliniken Stockholm Medicus in till ett mycket sanningsenligt & viktigt event. Kvällens syfte & tema var hud.. hur mår våran hud? Hur har våran hud åldrats i jämförelse med våran verkliga ålder? Vill vi veta hudstatus?  Kan 2 månader av Reserol förändra & förbättra status på min hud?  Scannna huden på djupet? 

Jag vågade komma & se efter! 

Efter en stressig dag var Hamburgare & Champagne en fantastisk start på en lärorik. Kväll.  

Jag bjöd med min bloggande  goda väninna Emma- Jennie ❤️ 


Vi var ett  härligt sällskap utvalda inbjudna influenser som blev presenterade för kliniken Medicus Stockholm & Reserol.  

Sanningens ögonblick var inne & jag var bland de första att slå mig ner i heta stolen. Min hud i ansiktet skulle analyseras & den nakna sanningen med historia skulle fram. 


Jag var så extra glad att min ”fejksolbränna” var just fejk eftersom att jag i tidigare unga & oförståndiga år hade gymkort endast för att det ingick solarium, kändes som jag var på en all you Can eat resturang varje gång jag kunde sola så mycket jag bara orkade i solarium.  

Erkänner endast inför er här att jag hade solarium hemma så sonen var liten eftersom det var enklare att alltid vara brun &  fräsigt fräsch då. 

Derma- scanner sminkar inte sanningen. 

Min hud i ansiktet är lätt solskadad & 42 år i skrivande stund… 

vad ska jag göra nu tänker någon kanske!  – 


Jo jag ska  vara Reserol trogen två månader flera ggr varje dag & klicka in HÄR för att lära dig allt eller bara ta en liten titt på vad det är för produkt. Det blev lite extra festligt när de berättade att Reserol är godkända & klara för att inom kort säljas på Apoteket. 

I två månader ska jag ge min hud en riktig kärleksförklaring & sedan är jag bjuden på ett event med samma syfte & kanske har min hud blivit yngre & piggare då?! 

Vaknade såhär denna morgon & var redo: 

Anna plus Reserol nu gör vi denna resa. Jag hoppas även min hud vill vara 36 jordsnurrar om 2 månader. 

Tack EM- event för denna afton. 

Hjärtat får aldrig rynkor ❤️ 

Kram 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *