Mat eller Sex? 

Hej… ? 

Lägger man sig tidigare än pensionärer som är kvällströtta är det ingen konst att hoppa upp till arbetet. Vi testade den metoden igår & vaknade som nyponrosor. 

idag har varit en bra  dag. En dag med mycket skratt på jobbet & rolig aktivitet på eftermiddagen. 

Vi besökte Grillmässan i Kungsträdgården. Fick låna mössa av en snäll kollega, mitt motto är väl ungefär ”hellre snygg än varm” men mössan värmde bra & helt ärligt!! Grillmässan känns inte som en catwalk en Söndagseftermiddag. 

 


Kunde inte låta bli att skratta för mig själv när ett par modell : ungdomar utan påsar under ögonen någonsin ännu! Gick förbi & var nykära. 

Tjejen frågade killen: sex eller mat?? 

Han svarade: först mat sedan sex! 

Jag älskade svaret! Varför välja när man kan få allt…. 

våran fina älskade Douglas var med Tania & Blue när jag arbetade idag & han har verkligen underbara stunder med dem ❤️ tack Tania för bilder✨: Nu ska jag somna i min mans famn, med vår hund tätt intill & med ett leende på läpparna efter godnatt- sms med sonen min som är hos sin fina pappa: 

Sprang på en text som beskriver kärleken till min man nu, då & i evighet: 


Kärleken är vår största & vackraste kraft! Använd den…❤️ 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *