Be your SELF!  

Be Your Self! 

Prisa våra kroppar, tacka dem varje dag om de håller oss friska, ta hand om er själva! 

Denna vecka är det andra samarbetet med självaste SELF

Den eldiga underbara Italienaren Alex står bakom detta stora erkända märke. Från att monterat kartonger på nätterna & arbetat fram märket SELF till den succé det blivit ligger blod svett & tårar. 

Jag har äran att få samarbeta med denna framgångssaga. 

Alex mr Self & min man på huvudkontoret & fabriken.


Sonen & mannen min fick gå en guidad tur i tillverkningen & lagret. De passade även på att välja ut sina favoriter också☺️: Även jag blev bortskämd med både snygga kläder & produkter som kommer hjälpa mig att utrota fläsket på skogspromenader & proteonvåfflorna/ pannkakorna är jag sedan länge såld på. Ni hittar produkterna HÄR ⬅️ 

En lunch i solen med mina älsklingar  & en härlig inbjudan till den årliga vip premiären på Mälarpaviljongen  i slutet av denna månad blev det även den dagen ?Ett axplock av det som fick följa med denna härliga dag: 

Mina favoriter: 


Om ni ser någon halvgalen 30 plus-kris latina i skogarna söder om stan med en mycket välbyggd engelsk bulldogg, flåsande värre än en hel flock vildsvin, med lite överdoserad spraytan & attans tighta kläder med dessa budskap är det bara lilla jag som är ute & boostar min bantning för att kunna synda då & då på mina vattenhål i våran underbara huvudstad. 

Tänk bara: pray for bloggerskan Anna Saletti & unna henne den där svårt goda pastan ibland… det är bara en vacker engelsk bulldogg & ett tryffelsvin i fräcka kläder ifrån Self som ni skådat. 

Med en attans vältränad & underbar son som tycker att hans mammi är ganska cool ibland iallafall ❤️  


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *