Skönheten inom oss ❤️

Hej ❤️

Vi är sjusovare i denna familj. Kanske är det så att vi har så aktiva liv, skön säng eller att vi drömmer så härliga drömmar. 

Äventyren på stan med våran älskade vän Sammy var guldkanten på veckan & vi såg till att fötterna fick sitt innan vi busade vidare på stan…


I dagarna två har vi njutit av middag på Café Milano som vi bara älskar: 

Fantastiska resturangchef Gail har tagit hand om oss på alla vis & lite till ❤️: 


Att få bli så härligt bortskämd är en lyx jag önskar alla. 

Myskväll med mannen & hunden igår innan han åkte iväg 8 dagar på den årliga gubbresan. Gubbarna grus: 


Nu är de iväg & jag har bokat in städerskan i eftermiddag haha… 

Jag föredrar att umgås med dessa män i lite härligare rum, outfits & lyxigare tema… ? som denna dag: ❤️

Ikväll ska jag träffa en kollega som jag klickat med & vi bestämde oss för att ses privat. Jag ska visa henne mina guldkorn i stan, åh vad vi ska äta & skratta. Får nog besök av min kära vän Mattias senare. 

Veckans söta: 

Veckans ris: fick en släng av den riktigt onda & mycket onödiga Njurbäckeninflammationen som jag fick veta när jag sökte akut för en utdragen urinvägsinfektion med en fruktansvärd smärta i ryggen & höger sida av delar på kroppen. Visste inte att det är farligt. Min man var attans orolig. Jag brukar tänka att det nog går över snart ?? 

Bamse-kur med pencillin & har sovit mer än ett spädbarn de senaste dagarna mellan nöjen & mys klockan är mitt på dagen… jag & Douglas ligger i sängen utan planer på att gå upp ännu. 

Jag har min mans tröja på mig…. den doftar honom, han jag älskar så högt..  

veckans fras: skönhet inuti ❤️ 

Kram ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *