Semester i stan! 

Hej & välkommen helg.. 

jag har haft några dagar semester. Spenderat dem med Douglas på dagarna & vi har även varit på lite mys runt om i stan på kvällarna.  

Min älskade man har arbetat i denna värme & som vanligt klagar han inte, han är fantastisk. 

Sitter & funderar hur det kan vara möjligt att just JAG hittade den stora kärleken i livet. 

För 15 år sedan träffades vi första gången.. han flyttade in i mitt hjärta redan då… jag insåg det för 10 år sedan…  han blev helt  min efter ytterligare några år & nu när jag ringer honom på jobbet svarar han alltid :är det världens vackraste kvinna?! Jag svarar med ett leeende: JA ❤️   

Det är en av miljoner guldkorn i vårat liv… 

Åhh vilken kväll vi hade ❤️❤️❤️❤️ 

HAN min man jobbar 11 timmar & är helt underbar & bara så fylld med kärlek till mig!!! 


Vi åt världens godaste middag på vårat älskade Café Milano. Gail den underbara & hennes personal tar hand om oss som ingen annan… 


Det blev en liten sängfösare & mys med Loella & Richard på TAK (tur att min man har finfina kontakter i dörren, annars hade jag blivit känd som den första att kissa på mig innan ens ett uns av svindel närmat sig) 


Väl hemma i tid för att blogga, mysa med Douglas som haft det prima med de bästa av hundvakter kopplar vi av & kopplar snart ner. 

Imorgon startar 3 dagar arbete igen. 

Eftersom Clarion loves love & jag har mitt ständigt pågående värdefulla overkligt lyxiga  ”Sammyarbete” gick lyckan med en otroligt välbehövd hotellnatt till Loella & Richard. 

Ingen var gladare än jag att de nu tar en paus ifrån snoriga näsor, blöjor, välling, gnäll, kladd & vardagens måsten… 

jag är gudmor till deras Milio & jag tar mitt uppdrag på största allvar. Gör vad jag kan genom mina kontakter för att de ska tanka energi & på Clarion är de ställen som fungerar beprövat bäst: 


I love my life ❤️ 

Lev, älska & njut… 

kom ihåg: det går att ha roligt jämt… 

kram ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *