Jag går inte i dina skor…

Hej ? 

Idag frågade en kollega mig om hur jag hittar all denna inspiration & lust till att skriva. Jag arbetade klart mitt pass & sedan fick jag något av veckans lyxigaste stund. Min man väntade över en timme i bilen trots att hans sömnskuld var enorm efter mycket arbete & en fru som hittar på nöjen mest hela tiden. 

Han väntade på mig så han kunde langa fram Ica kortet, handla med mig på en Ica som jag tycker är lite finare & härligare än andra Ica. Trots att hans ögon gick i kors 

”(såg inte denna gest eftersom jag frotterade mig med olika smaker på salami) 

Hemmakväll & pasta bolognese innan han snarkade gott, han är fin min man..  

Ett pass till på jobbet innan en vecka ledigt.. Åhh det ska bli härligt. 

Vi har mysiga planer. 

Jag har börjat prioritera bort underliggande förutfattade menings-,människor.. 

vi förändras, jag förändras hela tiden.. det bästa jobbet jag någonsin haft har varit med mig själv & min självkänsla/ självbild. 


Jag går inte i dina skor.. & du går inte i mina… så låt oss leva, lära & älska… 

Jag lär min León detta varje stund vi ses.. det verkar ge skörd eller hur man säger.. ett vanligt sms i vårat liv: 


Funderar på varför man ska ”åka iväg” för att vara sig själv på någon rofylld plats & för dem som det passar är det toppen, jag är mig själv när det är fart & fläkt, jag omger mig med människor som jag bara kan ”vara” med… det är min ”åka iväg resa”

Hörde på stan eller på tunnelbanan när jag tjuvlyssnade som jag gör ofta på andras konversationer.. 

Person 1: jag måste göra detta & även detÅhh hur ska jag hinna, de förväntar sig av mig att jag måste göra på det viset! 


Person2: vet du vad det enda du måste någonsin i livet? 


Person1: ja, just nu allt jag berättade för dig! 

Person2: Det enda du måste göra är att DÖ när din tid är kommen… allt annat väljer du mer eller mindre, & du väljer definitivt Vilka du vill fylla ditt liv med. Ikväll var jag ”tanten som tjusade bully, bulldog hundar” med paljetter på ärmarna & hemmatofs spenderade jag en stund med väninnan Lotta & våra hundar i skogen. 

Guldkorn: 

  • Hemmafru är ett drömyrke, jag är som klippt & Skuren om den dagen skulle komma. Jag är expert på att organisera vardagen, fest, nöjen, shopping, hundvakt & städningen. 
  • Om jag  ofta tycker att livet faktisk är bra ofta känner jag ibland känslan av att det alltid stör någon som undrar vem som sopat lite extra vip framför mina curling- kulor. 
  • Jag gör solhälsning ”ytterst” mentalt varje morgon när jag vaknar… är det en modell bättre morgon njuter jag av att han min äkta man iallafall står ut med & ger sken av att en kyss av frugan med  outfit modell morgonandedräkt är pirrigt. 
  • Något som verkar vara tråkiga egenskaper är Frigid, konstant sur & avundsjuk. Jag är nog som tur inget av dem inte ofta iallafall. 
  • Min första avundsjuka som jag minns i livet var när jag var 8 Och blev väninna med min kompis Sussi. Hennes mamma var en ung mamma. Vi åt häftig mat hos henne & hon hade häftiga kläder, en glädje som smittade hela kvarteret & hon andades optimism. Jag lovade mig själv att när jag blev mamma skulle jag minnas hur hon var & om jag får säga det själv så blev det riktigt bra. 
  • Attans urinvägsinfektion som inte vill ge sig helt. Tur att vi har en egen läkare i denna vänfamilj. Passar njurarna denna gång. 

 

Ett av sommarens mamma- skryt/ stolthet/ Pride  : León den underbara älskade sonen ska se, fotografera & vinka ( en slängpuss är nog kanske i överkant för en 15 åring på Pride till mamman) När Pride paraden går av stapeln den 4 Augusti. 

Kl 13 sitter han bänkad på en bra placerad Italiensk resturang med vår vän Marko & kanske doppar han en bit parmesan i balsamico & beställer in en carbonara samtidigt som han perfekt diskret avlägsnar citron- klyftan ifrån sitt glas med italienskt mineralvatten. Han är stolt över sin mammi & det är helt attans naturligt.  

Yes jag & min Pride- familj?  kommer vara i paraden på ett speciellt flak detta år…. ledtråd: Anna & ******* loves Pride!  

Lev, älska, njut & varför inte en rosett på detta?! 

Kram 

Anna ? 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *