Livet på 10 cm ❤️

Hejsan ❤️ 

Välkommen kärlek i livet… 

just nu har vi en rokad i lägret av sovplatser… det som för en kort period förändrats är att min man kidnappat Leóns säng eftersom han upptäckt den fruktansvärda kvalitet i sömn han har på sina 100 älskade kilo i muskler inte är gångbart i hans vakna liv när han sover i våren mjuka säng som en himmel av skumbananer. 
Jag sover varsomhelst, närsomhelst där jag är trygg & detsamma gäller tydligen både våran hund & León. 

På 10 cm som fanns kvar till mig i sovrummet försöker jag graciöst klämma mig ner med det lenaste nattlinne jag äger. 

Detta är nog den vackraste ett mamma/ matte/ fru ❤️ kan mötas av efter en lång fin dag: 


Denna afton vi hade var perfekt för att jag fick hångla med min man, se honom i bara en trasa vid matbordet, Nick väldens bästa wingman var på besök, middag, tog med lyxig Gino, klippte León, pussade Douglas & gav mig av sin tid, León var underbar & Douglas perfekt som vanligt. 

León blir ibland ledsen på mig för att jag glömmer att nämna våran 6: medlem i denna familj… Lady Godiva den vackra svarta skönheten… våran katt  ❤️ 

Vi åt hemmagjord pizza med alla möjliga pålägg… var precis som vi är & välkomnade vardagen… 

Tankar, citat   & inspiration idag: 

  • Den som är vis är endast för att den älskar, den som gör narr är en narr endast för att den tror att den kan förstå kärleken… 
  • Det finns en kvinna som jag går till ibland, hon älskar mig gränslöst för att hon kan… hon är min ledstjärna på många vis i livet… hon vill förstå mig & vet att jag valt detta livet för att det är för mig givet … . Inger ❤️ 
  • Att vara tonårsmamma & faktiskt få höra vad som bubblar under ytan är stort.. jag är ödmjuk till livets alla val & bara älskar….
  • Att leva i en fasad som är putsad, vattnad & ganska stel är inte min melodi..  jag tror på äkta.. 
  • jag varken hinner, har råd eller ro för vad som komma skall… men jag möter det med ett öppet sinne. 
  • När jag är 40 år är min León 18.  
  • Jag vill gifta mig med min Peter igen & igen & ännu igen ? 
  • Grattis min älskade Lasse på din dag 10 Augusti LARS ? snart ses vi med gudfar Benke på middag hos oss ☺️ älskar att du läser mina rader.  

Den som inte lever rakt & fullt ut kommer inte lämna efter sig några värdefulla älskade memoarer… /Anna Saletti 

Lev, älska & njut …. 

Imorgon blir det en natt på Clarion & en afton med mina män under regnbågen ? 

Kram / A ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *