Vissa stjärnor skiner lite starkare.. ✨

Hej livet som pågår ? 

För några dagar sedan fick jag frågan igen av en bekant som sa att han läser beundrar & följer hur jag i hela friden hinner med allt. 

Svaret är enkelt för mig. Jag prioriterar noga min vakna tid & navet är León, Peter, Douglas & såklart Nick. Det är hos dem jag hämtar min kraft. 

Jag planerar noga min tid & känner nästan alltid att jag faktiskt har tid för dem jag vill träffa. Har världens bästa dagis till våran Douglas där han även kan sova över då & då. När vi har haft honom inkvarterad för någon resa har han varit med sin dagis- familj på husvagnssemester. Han lever ett liv med underbara människor omkring sig. 

Det enda jag borde göra är att sova lite mer.. 

men eftersom jag har den stora lyxen att ofta bo flott på hotell är det då jag sover ut på riktigt. 

För några dagar sedan besökte våran fantastiskt goda älskade vän Sammy våran stad som han flyttat ifrån just nu för ett finfint arbete på Clarion collection Borgen. 

Det var spontant & helt härligt. 
Vi fick till en härlig kväll & en lat förmiddag dagen efter allihopa. 

Bytte pass på arbetet & Checkade in med Sammy högst upp på Clarion Amaranten Kungsholmen. Både jag & min man våldgästade i det vackra rummet högt över stadens gator. 

När våran vän Mattias fick veta om kvällens spontana planer tog även han ett rum. 

Nick mötte upp oss och vi var kompletta. 

Struntade i att knäppa kort på vårat mysiga rum & även på stunden när Mattias bjöd oss på kall, dyr & gratis Champagne på sitt rum. Jag ville bara sitta i min mans knä omgiven av vackra män & leva nu. 
Livet är blandat med arbete & det väljer jag att lämna utanför eftersom det är en annan sida av mitt liv där sekretesslagen hägrar. 

Självklart har date- night varit som vanligt & Mangiardino fick ett besök. Åhh så glada vi var att bli så fint omhändertagna av Antoni som är resturangchef.  

Vi samarbetade & njöt ? 

Han ✨ min stjärna som lyser lite starkare än allt i mitt hjärta… 


Har även hunnit med att fira Finland 100 år på Mälarpaviljongen. På bästa ”vip” platserna som ägare Anders ordnade till mig & mina män för aftonen lyssnade vi till Arja S. Som sjöng så ljuvligt. 

Min älskade León födde jag på Finlands viktigaste dag för snart 15 år sedan ??❤️ 

6 December är ett vackert datum ☺️ 


Imorgon eller idag om du läser detta på Tisdagen så är jag inbjuden till Rockbjörnen som Wonderland event arrangerar festen för. 

Jag & Nick ska för 3: E året i rad mingla, skratta & skåla på denna stora fest. 

Eftersom jag ska arbeta 12 timmar innan är det planering som är grunden. 

  • Om jag vore rik skulle jag anställa en hushållerska. Det vore höjden av lyx i mina pedanta ögon. 
  • Min väska står packad lika redo som en outfit för brandmännen som kan behöva rycka ut eller när jag tänker efter som en BB väska för havande. Jag sover gott när jag har kontroll över  morgondagen. 
  • Efter ett sent pass på arbetet har jag både hunnit gå ut med hund, haft djupt samtal med vän som behövde stöd, lagar storkok med kyckling till sonen, hånglat med min man & pratat om livet med min son samtidigt som jag lärde honom ett nytt recept.
  • Jag är attans jäkla dålig på att be om hjälp. Blir så själaglad när den bara kommer spontant. Ni vet vilka ni är. TACK! 
  • Gav även blod idag innan arbetet.. det är min & sonens ”grej” vi fikar gott, han peppar mig när den stora nålen ska in i armen & idag sa han med stor entusiasm; mamma! Detta är perfekt för dig & din diet… du bara ligger där skönt på en brits, blir omhändertagen & går ner i vikt eftersom de tar 4,5 dl blod…. mamma (jag) log stolt & bara älskade honom ännu mer samtidigt som tankarna snurrade om de hunnit fylla på med bullar när vi var klara?’ 
  • Bedriver barnarbete & är stolt intiativtagare. León den älskade sonen har fått fler sysslor i hemmet & han skulle kunna kvala in som potentiell ”hushållerska” om jag vinner på de trisslotter jag väljer på blodgivningen. 
  • Mitt busskort har gått ut, funderade en kort sekund på att smita förbi sådär ”tacky” men sedan insåg jag konsekvensen att gå ifrån titeln som världens vackraste kvinna enligt min man till den sorgliga plankande vackra kvinnan… han hämtade mig efter arbetet tack & lov.. undrar om han har även den superkraften att läsa mina tankar?!!  

Puss, tack & förlåt… 

Rockbjörnen 2017 nästa gång vi ses ❤️ 

Kram 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *