Rockbjörnen 2017 efterfesten ✨??

Hej Stockholm/ livet/kärleken/ meningen  ❤️ 

Igår gick Rockbjörnen 2017 av stapeln & vi var såklart för 3:E året i rad inbjudna till efterfesten vip. 

Efter 12 timmar på jobbet kände jag mig som super- woman när jag svidade om till någon trasa i bronze som jag fick för mig att jag klädde i vid midnatt dagen innan när jag packade. 

Allt hänger på Håret som jag brukar säga & självklart gjorde Nick mitt hår perfekt som alltid. Är faktiskt avundsjuk på mig själv mellan varven när jag ser resultatet efter styling inför event & livets goda av min Nick ❤️ 


Vi minglade & skrattade med våra vackra vänner Linus & Calvin: 

Calvin hade den stora äran att på scenen inför alla jublande människor ta emot Rockbjörnen åt Ed Sheran som inte kunde närvara. Åh så stolt jag är över dig Calvin. 


Kvällens absolut finaste komplimang fick jag av Tobias nedan: 

Vi pratade om min son León & vilket driv & motivation han har för det han tar sig för. Då säger Underbara Tobias att det är inte alls konstigt, han har dig som inspiration & förebild.  Det värmde mitt hjärta. 


Känner ingen som kan bära upp ett sådant tight fodral i leopard som han ⬆️ 

 

Självklart var även våran älskade vän Stefan (Madame Heintz) på efterfesten & gjorde succé tillsammans med härliga XLNT Marc: 


Oj vad vi skrattade åt att dessa två på nästan 2 meter fick böja på knäna för att vara med på samma bild ? 

Kvällen var helt magisk, vi minglade, skålade & skrattade. 

Träffade på härliga Alexander Catalan & vi skrattar alltid tillsammans samtidigt som vi hinner prata om något med stor mening. Fint möte: 


Snygg väska va? Yes! Det är min Pride – gåva ifrån min vän Marko. Bara älskar konsten Tom of Finland. Även filmen Btw. 

Ett möte som min älskade son uppskattade & han fick även en personlig videohälsning av denna youtube stjärna Tomas Sekelius: 

Helt underbar människa, vill bara se mer… 


Avslutade kvällens festligheter med att dansa som det inte fanns någon morgondag  & passade på att krama om min favorit Lars Wallin som jag stöter på i vimlet då & då, även han gav tummen upp för min väska… han har faktiskt vunnit guldknappen så då kändes valet ännu mer rätt. 


Kröp ner hos min man & hund när fötterna ömmade, lycklig i hjärtat att få uppleva ännu en magisk kväll & sminket det var kvar i ansiktet & mötte mig i spegeln som en walk of shame denna morgon… 

Lev, älska & njut ❤️ 

Kram ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *