Ifrån en annan sida ✨

Keep calm & pray for Barcelona ? 

Denna kväll pratade jag med min kära vän Hamza i Barcelona. 

Han & hans kille mådde bra tack & lov…. de bor direkt innan la Rambla. Var hemma under den fruktansvärda attacken. 

Om drygt 6 veckor ska jag & Nick till Barcelona. Som så många andra älskar jag staden… ?? 

Overkligt & så tragiskt… 
Ikväll lagade jag god middag till min lilla familj. Vi hängde på balkongen, pratade med grannarna & bara gjorde vad vi kände för.. en mycket härlig kväll på alla vis ☺️ 

Så himla härligt att få det där lyxiga telefonsamtalet ifrån två goda vännerna Alice & Alexander  som en dag nästa vecka ska bjuda mig & min man på en heldag på Sturebadet. Ta någon behandling & sköna kläder på er till gymmet sa de… helst Self omninutrition ⬅️ hörde jag… 

Jag längtar….. 

åh jag ska simma runt i den anrika vackra miljön som en uppstoppad gråsäl ifrån Bukowskis & göra allt i min makt för att inte dra en muskel ur led på gymmet… bara gå runt & vara lite ”stoppad korv i fräna träningskläder” snygg. 

Sedan ska jag krypa ihop i min mans famn i någon solstol samtidigt som jag funderar på om de har pina colada?! Men såklart beställa någon grön sörja som säkert är så nyttig att namnet knappt går att uttala. 
Att vara med Alice & Alexander är verkligen precis som deras signum.  Be your SELF

Den senaste tiden är det min nya melodi. Jag ska omge mig med människor som låter mig vara helt & okomplicerat mig själv. 

Om jag får säga det själv är jag en jäkel på att marknadsföra mig själv & fasen vad jag ibland är målmedveten med var jag vill vara, synas, njuta, hänga & uppleva. 

En varm kontakt jag är mycket stolt över är den ena av de två ägarna på Mälarpaviljongen. Anders har ett hjärta av guld & vi har så fina stunder med underbara skratt. 


När vi firade Finland 100 år & Anders hade ordnat så fina platser till mig & herrarna blev jag så glad. 

När Mia Jorpes på Wonderland Event bjöd in till Rockbjörnen nu i veckan var jag så glad.  

När jag var just fyllda 18 & stod med min första krog-vän/ kollega på cafe opera där jag jobbade en sommar eftersom jag flyttat hemifrån & behövde pengar samtidigt som jag ville ha roligt & helst glamouröst när jag arbetade.  

Festerna & eventen avlöste varandra & jag minns att jag tänkte. Jag vill också gå på dessa vackra event, skåla i rummen där kamera- blixtarna är i evighet… min kära vän Nicklas bara boostade mig med kärlek & hopp. 
Detta är små minimål som förgyller mitt liv & det blir allt mer ofta. Jag älskar att ha roligt jämnt. Jag skrattar högt & ofta högst.., jag gestikulerar som en dräktig Italienska när jag pratar, säger vad jag tycker i det mesta till både dem som vill höra och inte. Jag är perfekt för att jag absolut inte är det…. 
León säger att mitt liv är ett harem med gays & lite straighta som jag inte kan sluta älska.. han sa så ikväll när vi småpratade efter middagen, vi skrattade & jag höll med… 

Vet att min mamma sa några ggr förra året när jag i samtal uttryckte min åsikt i något samtal oss emellan: 

– men Anna! Du är ju bara avundsjuk på Johan (lillebror) för att han har så mycket. 

– men Anna!  du är ju bra du också! 
Jag är många saker men avundsjuk är jag inte alls… det har jag varken tid eller ork till. 

Hittade ännu en härlig bild ifrån Rockbjörnen: 


Jag älskar dessa festligheter & flärden. 

Sedan finns som hos alla oss en annan sida & min andra stora sida är min yrkesroll som jag utvecklat med utbildning, där jag arbetar helt med hjärta, motivation & empati.  

Tankar i natten: 

 • Jag kan inte lägga mig före midnatt, försöker ibland men har så mycket att pyssla med & varför inte klämma in en playdate sent som attan med en annan nattuggla till väninna Lotta ❤️ & hennes två underbara tjejer som våran Douglas älskar att busa med till han erkänner sig besegrad & tröttast i kvarteret: 
 • På Söndag har jag bytt tider på jobbet, fixat hundvakt, bjudit ut mannen min på Datenight, bjudit in lite vänner & är i full färd med att styra upp ett perfekt bord på Mälarpaviljongen. Då ska min stora idol Carola sjunga!!! Till förmån för regnbågsfonden, det är för bra för att vara sant. 
 • Är det inne att skaffa en polisradio? 
 • Swishade ett glassogram till min goda vän Lasse han blev glad.  
 • Att ge utan att vänta något åter ger mig kickar. 
 • Douglas  våran Engelska vackra bulldogg väger 23.7 kilo och jag är så stolt över att han är min, när vi åker buss, tunnelbana eller bara går på stan blir han ofta fotograferad eller bara beundrad ljudligt.. han tar det med största ro. Han är precis så underbar som han ser ut.
 •  ( ok, då & då skrämmer han någon med sitt utseende så de tar en omväg, men de är svinn man får räkna med) 
 • Dagens shopping fynd: hundmat i djuraffären på rea. 
 • Dagens lyx: Armadie- potatis ifrån den otroligt pratiska ”fyndhyllan” på vår Ica. 
 • Dagens kommentar. León: mamma! Att Peter snarkar så taket nästan lyfter gör inget alls, jag sover bra då. Du hade väl med mig överallt när jag var liten så jag är van i alla miljöer & trygg med ljud?! 
 • Dagens wildcard: jag har lagt mig i sängen & hela lägenheten är i ordning som vanligt men jag har lämnat disken till imorgon bitti.. stor för mig ? 
 • Veckdns arga:  när jag & Nick glada & förväntansfulla inför kvällens nöje stod vid ingången för att säga mitt namn till vip- efterfesten var det en total inkompetent stackare till vakt som inte ens orkade slå ett getöga på listan han hade framför sig i handen &  med yrkesstolthet hälsa oss välkomna.  Jag vet exakt känslan & kände i situationen. Den händer inte så ofta tack & lov. Vi var nog helt enkelt för okända & några nyanser för bruna i hans tycke. Solklart! Självklart & som tur var fanns vettiga varma äkta ordningsvakter på plats. Slutet gott, allting gott & vi lät inte kvällen bli fläckig av en mindre bemedlad människas fördomar.  

Lev, älska & njut mest hela tiden… Nuet är min drivkraft & gåva. 

Kram ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *