Mitt liv, min tid… ?

Underbart att just du tittar in.. 

Tisdagen flög förbi med ett swish… 

Min tid, mitt liv igår: 

 • hunnit luncha med en god väninna… 
 • varit värdinna för skönhetskväll… 
 • Fått två oväntade fina presenter. 
 • Haft ont i huvudet, tur att det är ett år till nästa Rockbjörn. 
 • Tvättat bort gårdagens smink. 
 • Insett att jag luktat svett efter en hektisk dag. 
 • Postat ett vykort. 
 • Bjuden på middag till vågornas gung med son, man, doktor Marko & Nick. 
 • Klagat på maten vänligt men bestämt, vi hade oflyt på Flyt & fick en ny middag för 5 personer någon annan dag. Det är lyhörd service. 
 • Funderat på om det finns något nobelpris till underbara äkta män som alltid står bakom sin kvinna i vått & torrt. Om det nu finns vinkar jag med båda händerna som en galen människa & anmäler min man.  

  Idag vaknade jag till 4 st underbara inbjudningar på olika event. Yes jag kan gå på alla & nu ska jag se vilka jag vill bjuda med på dessa härliga kvällar som min plus 1 ☺️  ett av vardagens härliga guldkorn. 

  León väckte mig denna morgon med blanketter att fylla i till hans skola. Tänk att han börjar klass 9 nu. Jag blir så stolt. Klappar mig själv & hans fina pappa på axeln. León är så ljuvlig. Vi har lagt en strålande grund. 


  När jag nyvaken med ett öga kisande skulle fylla i dessa blanketter fick jag direkt efter lite lätt ångest. 

  Jag skrev med en handstil som jag dygnat en vecka & funderade om mentorn skulle kunna tyda mina morgontrötta hieroglyfer ? 

  det borde faktiskt vara en regel på att inte behöva skriva på blanketter för vårdnadshavare före kl 07.00  & en kopp kaffe modell som en kopp tjära. 
  Eftersom jag var & gav blod för två dagar sedan & har tydligen lätt att få blåmärken har jag nu både ett blåmärke & ett märke efter nålen i armvecket. Är lite paranoid i hemlighet att någon skulle missa att jag givit blod, givit liv & absolut inte givit mig själv en spruta elände ifrån plattan  så för säkerhetens skull går jag med både en brosch ifrån blodgivningen & nyckelband. 

   Tvingade även på León ett nyckelband så han kan skryta om att hans mamma inte bara går på flotta event utan även är jordnära & ger blod hahaha…. 

   

  Nu ska jag försöka väcka Douglas för promenad… han är den som toppar mest morgontrött i denna familj… 

  bild ifrån den osminkade men mysiga vardagen… ?

  Puss  & kram ? 

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *