Ifrån Sturebadet till djursjukhuset på ett dygn..

Välkommen denna vecka.. 

detta är en nyvaken selfie i bra pose helt utan filter: 

Denna tant fyller snart 37 år & tackar livet för kärleken, alla goda skratt & en stor klick botox. 


eftersom vi blev bortskämda till tänderna igår av våra goda vänner Alexander & Alice har jag måndagsfeeling  idag Tisdag. 

När du läser detta är det nog Onsdag… 

mitt dygn räcker aldrig till & det gör inget alls. Prioritera är mitt andra namn. 

Vi startade veckan med sovmorgon, hundpromenad & sedan åkte jag & min Peter in till det anrika Sturebadet för att träffa Alex & Alice som hade bestämt att de skulle ge oss en dag av avkoppling & njutning rakt igenom tillsammans med dem. 

Massage, varma bad, en simtur & en överdos med aromaterapi var vårat startskott… sedan lunch en tupplur i den tysta relaxen för den som ville & efter en härlig heldag en brakmiddag på stan. 


Alexander är mycket, han är så mycket italienare & den största livsnjutaren jag känner. Alice har så stor hjärta & pysslar verkligen om oss med stor kärlek. 

Med dem är inget ”för mycket” det är bara att vara som man är. 

Nu ska jag plussa & sätta minus på Sturebadet: 

Plus: 

 • Sällskapet ❤️
 • Härliga produkter ifrån Kerstin Florian. 
 • Fräsch frukt. 
 • Fina duschrum. 
 • Sköna stolar med inbyggd värme. 

Minus: 

 • Maten i resturangen & dess pris i förhållande till vad vi fick. 
 • Servicen i resturangen kändes lam & besvärad. 
 • Ganska nonchalant personal överlag. Peter fick komma till undsättning & hjälpa en äldre dam som simmat några längder & behövde lite hjälp på stegen ut badet. 2 st ”personal” satt på ändan & läste tidning i en soffa bredvid utan att se ett skvatt.   

Jag  & Alex låg som två strandade gråsälar i varsin stol, pratade om min blogg, hans historia i livet & hur man vårdar ett lyckligt äktenskap då en i personalen stod som förstenad & tittade på honom. 

Vi blev lite ställda & i nästa andetag sa den kvinnliga personalen med ett skratt att hon trodde det var Cornelis Wreesvijk för några sekunder…  

Det var Alexander som var skådebrödet: 


Herregud så vi skrattade… Alexander är en galen Italienare som min León tycker är den roligaste han träffat. 

Alexander älskar vin, sin Alice & Sång så visst finns likheter allt med livsnjutaren Cornelis. 
Efter denna heldag kändes det som vi varit på semester & att bli bortskämd till tänderna är något jag kan rekommendera. 

Ifrån det ena till det andra.. tillbaka till den andra vekligheten. 

Jag känner viss oro inför arbete just nu. 

Mitt vikariat går ut i dagarna & jag känner mig lite utmanad. Livets alla sidor. 

Lovade mig själv att dela med mig av även det som inte är så skimmramde i livet på min blogg, det ska vara äkta inte som min släta panna ? 

Måste bara dela med mig av våran håriga skatt: 


Han är trogen vid min sida & en vän för livet. Min Douglas ❤️ 

Vi har även en svart skönhet på ca 13 år (vi adopterade henne ifrån katthem för några år sedan så åldern kan flexa lite) 


Lady Godiva brukar ofta följa mig/ oss på kvälllsrundan med Douglas i kvarteret. 

Även denna afton. Hon brukar gå åt ett annat håll när hon tröttnar & vi ses hemma. Denna kväll fick jag ett samtal ifrån Djursjukhuset som ligger en bit bort. Blodet frös till is på en halv sekund när de presenterade sig i luren & sa att det gällde våran katt. ( hon har micro- chip i nacken & är registrerad som våran såklart) 

Ett par hade kommit in med henne & hon var EJ skadad. Lyckan var total när de sa att hon var välbehållen. Det var ett par som kommit in med henne eftersom hon verkade vilsen & jamade konstant. 
Det är nog bara våran Lady Godiva som en sen kväll kan få sig en liten undersökning, godis & kel helt gratis innan hon blir eskorterad hem av en lättad tacksam matte & glad vovve.   

Slutet gott, allting gott. 

Som León sa innan han somnade: i våran familj verkar vi få ganska  mycket lycka…   

Så vad bjuder min vecka mig på: 

 • Onsdag: arbete, styling by Nick & sedan går vi tillsammans med Mattias, Nick , Reine & Marko på ett lyxigt event som jag fått en härlig inbjudan av undebara John V. Detta event är på Clarion Sign. 
 • Tors: skogspromenad, arbete, föräldramöte & avslutar med en spektakulär modevisning & mingel som jag blivit inbjuden till på D-BRAND. 
 • Fredag: arbete & ytterligare arbete som värdinna, koordinator & väninna på skönhetskväll i samarbete med min vän kirurg Marko. 
 • Lördag: dag med familjen, på kvällen har jag lyckan att få bjuda med några goda vänner till en afton på sjön med räkor i mängder, musik & lyx. 
 • Söndag ska jag se min León spela match & kanske en tidig middag på Flyt som vi fick som kompensation sen senaste gången då måttet inte alls höll.  Det blir nog toppen denna gång ? 

Lev, älska & njut ? 

Kram❤️


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *