Gräsänka.. ?

Hej ? 

Denna dag har passerat fort & ganska obemärkt förbi. Antar att dessa dagar är lite mer som utfyllnad för att det ska komma roligheter sedan. 

Arbetat, lagat mat, hundpromenad & goda samtal med vänner i telefonen. 
Jag är ”gräsänka” några dagar då min man är på annan plats med likasinnade: 


Han gör typ ”gubb- lumpen” & är så glad över det. 

Jag själv har lite mysigare planer för min helg. 

Imorgon Fredag är det arbete okristligt tidigt men en kort dag. 

Sedan ska jag prisa friskvårdsbidraget & skämma bort mina fötter med 80 min spa. Min vän Marko är också med så vi tog en Duo behandling med bubbel både för fötterna & strupen. 

Antar att vi sedan dansar till Arja ”jag vill tacka livet” i Markos våning & blir det Riktigt festligt kanske vi försöker oss på en finsk tango när Nick ansluter. 
Lördag är spikat med León & såklart Douglas. Han hänger med på det mesta när han inte är på Dagis. 

På Söndag packar jag, Nick & Douglas en väska och åker till Clarion collection Borgen.  Så bortskämda är vi i 3 dagar. 

Tankar innan helg: 

 • Undrar om min man ska gå ”all in” & måla krigsmålning, sätta grenar, blad & mossa i hatten & sedan hålla hela sällskapet vaket för att han snarkar så de tror att fienden är nära? 
 • Det finns två tv- program jag kan tänka mig vara med i det ena är Biggest loser & det andra är real housewives of någonting. 
 • Tygpåsar gör mig lite pilsk… att veta att det går att få med så mycket extra & samtidigt bära det i en frän tygpåse det är njutning. 
 • Jag städar varje dag, tvångstankar… undrar om sköna hem har någon terapi? Avvänjning? Avledande manöver för oss pedanta med bacillskräck? 
 • Synd att Janne Loffe Carlsson gick ur tiden nu. Han verkade så mysig & varm. Jag har i mina reflektioner de senare månaders bestämt mig för att bara ge min tid åt de människor som är varma & vill vara med mig för att jag är just den jag är & som inte har en pinne i ändan. 
 • Är hälsodrycker ännu nyttigare om man verkligen inte kan uttala namnet på dem? 
 • Tror det är ganska vanligt med ”lite” verbal mobbing/ gliringar inom familjer där det är vktigare än vad grannarna ska tycka än hur alla faktiskt har det.  Nej tack! 
 • Är inte & kommer aldrig bli väninna med Jantelagen. 
 • Funderar på vad som menas med spa- pedikyr?  
 • Om jag ska vara på spa- pedikyr 80 min en Fredag eftermiddag kommer risken då finnas att efter 80 min fotfil att jag kommer räknas som ”kortväxt”’då? Känner att jag redan är farligt nära gränsen & håller hårt i mina 1,5 meter över havet. 
 • Vad menas med gräsänka? Kanske jag är en äkta sådan nu om min man tar en för laget & kör lite gräs- kammoflage för att spetsa till helgen. 
 • Helg är ett av mina favorit ord. Blir jag en crazy cat- lady på äldre dagar ska alla katter heta Helga & Helge.. 

Nu stämplar denna stolta frugan/ mamman & väninnan ut en liten stund för att åtminstone försöka få bort någon procent av dessa påsar under ögonen…. 

våga leva, mest hela tiden & ge till dem som älskar.. ❤️ 

Kram ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *