Att vara tillsammans är en jättestor lyx ❤️

Hej ? 

Startade helgen igår med spa. Mitt sällskap var vännen Marko & Blue Medi spa var otroligt fint. 


När jag åkte ifrån jobbet skådade jag den underbara beridna högvakten ifrån bussen. 


Jag såg ofta den med min farmor & farfar när jag var liten. 

Åh jag saknar min farmor. Jag fick alltid vara prinsessa i hennes liv… ❤️ 

Vi hade en riktig brakmiddag med extra allt gott hos Marko & en riktig allsångskväll… för det är väl så att alla kan sjunga? ? 

Bästa sällskapet 3 härliga galna bögar ?? som är kära vänner i mitt liv. 


Min älskade man är i ”gubblumpen” & lever som varje dag är den sista.. han har så kul & det värmer mitt ❤️ 

Han skryter om att han får toppbetyg på övningarna & hans leende värmer min själ. 

Idag är det hemmadag. Har varit i skogen med Douglas & även berättat för honom att vi ska på minisemester imorgon med Nick. Till hotellet han numera är van att snarka på. Clarion Collection Borgen i Örebro. 

Vi ska åka tåg & umgås i dagarna 3.. så otroligt mysigt & lyxigt. Känner mig priviligerad.

Eftersom jag har varit grym på att ensamträna våran hund är det alltid ett nöje & aldrig någon belastning att ta med honom på resor. När han fått stimulans & promenad kan han sova skönt ett par timmar på rummet. När man kommer tillbaka tittar han upp sömndrucket & viftar på sin lilla svanslösa söta rumpa. 

Vi  har en trygg hund & jag klappar mig själv på axeln. 
När min man är borta sover jag med hans linne, det doftar honom & den ultimata tryggheten. 


Att vara tillsammans är en jättestor lyx. 

Vi vet aldrig när livet förändras oväntat så det är mitt motto i livet att ta vara på varje tillfälle med de nära & käraste. 

Jag vet att jag nämner det hela tiden men snart fyller jag år & detta år har jag inte råd på något vis att ordna någon härlig fest. Men tror att det blir toppen ändå. 

De som står mig närmast vet att det är min bästa dag på året utan tvekan. 

Helgens highlights: 

 • Jag skypade med min biologiska mamma två ggr detta veckoslut. Hon är i Equador mitt på jorden, mitt under solen men ändå så nära. Ska Skypa med henne & mina syskon ikväll innan jag somnar igen. De är som jag. De skrattar högt. Gestikulerar & gråter glädjetårar för att vi har kontakt. Jag har en mormor i livet där & hon verkar så mysig. Hon är 76 år & verkar tycka att det är spännande att vi kan se varandra. 
 • Ser lite halvt på Göta kanal & det lockar fram minnen ifrån barndom. Åhh vad jag tyckte att Anna- Lotta Larsson hade fint hår haha. 
 • Försöker packa så light jag bara kan. Ska på tunnelbanan ta in packning & hund till Kungsholmen för att vara med & äta Brunch på säsongspremiären på Trattorian med Nick innan vi tar tåget. 
 • Eftersom Douglas är en grymt trygg vovve lämnar vi upp honom i markos våning under tiden där han vilar skönt på soffan när vi avnjuter brunch.
 • En sak jag tycker mycket om är att åka tåg… det är ro. Imorgon ska vi få tuffa med tåget till Örebro, det är mys. 
 • Jag har fått ett nytt land i mina favoriter & då går jag all in. Det är inget mindre än Finland ?? 
 • Igår sjöng vi med mycket till Arja S. Jag ska visa min vän Marko som är finne i kropp & själ den finska butiken i Kungshallen till veckan. 
 • Jag tycker jag är lite finsk ändå. Min son är halv Equador, 25% Spansk & 25% Finsk. 
 • Jag födde min son på Finlands viktigaste dag 6 December.
 • Nu blev jag såå glad. Våran vän Mattias bokade just en resa för att följa med oss till Örebro. 
 • Yes!!! Imorgon är vi samlade. De bästa av vänner i Örebro på vackra Clarion Borgen. Jag, Nick, Mattias & våran älskade vän Sammy ❤️ (ja såklart Douglas the bulldogg men han hänger nästan alltid med på ett hörn)   

Varma kramar ? 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *