Body is the new face! 

Välkommen helg ⭐️ 

Att blogga gör mig rik på intryck, kunskap, upplevelser & möten, samtidigt som jag ofta upplever en stor guldkant med förmåner.  

Veckans näst sista lyxiga event i mitt liv gick av stapeln på LIFETIME CLINIC ⬅️ 

Inför event & när bloggen ska jobba tycker jag att det är extra roligt att håret får sitt… 

igår var det rara Linda på Nk hår som med mycket ånga & värme stylade mig perfekt. 


Mitt svinto slätade hon ut med ånga, passande nog handlade kvällens event om fettfrysning på kroppen.  

I motsats till håret som slätas ut av värme gör de duktiga terapeuterna med en ansvarig läkare i ryggen kroppen slät på Lifetime Clinic med kyla.  

Mitt sällskap för denna afton var Vännen Doktor Marko & vi passade på att njuta av en fantastisk charkbricka på Nk- Saluhall som min favorit Ostmästare & vinkännaren Anders komponerade med stor omsorg: Vi blev upphämtade med buss på Stureplan inför aftonens intima event.  

Jag, Marko & ca 10 till utvalda bloggare & influencer anlände till Lifetime Clinic.  

Temat för denna afton var Cool Sculpting⬅️  kvällen startade med mingel, gott i glasen  & härliga snittar. Att åter igen träffa Jara som på uppdrag av det stora läkemedelsföretaget Allergan i samarbete med Lifetime Clinic var en fröjd & även en kärt branch- återseende för mitt sällskap doktor Marko. 


Vi fick en mycket intressant föreläsning om Cool Sculpting som Lifetime Clinic utför med fantastiska resultat & nöjda kunder med uppfyllda förväntningar i fokus: 


Jag fick mycket matnyttiga tips & en konsultation om hur jag skulle kunna frysa bort några mindre välkomna depåer av volym på min kropp.  

Jara vad mycket öppen om vad hon förbättrat på sin egen kropp med hjälp av Lifetime Clinic & när ett sådant tillfälle som gårdagen faller in i mitt liv är jag den första att kasta av mig kläderna i en konsultation. 

Body is the new face! 

Vi fick en goldiebag som avslut på denna afton innan bussen hämtade oss igen för att köra oss tillbaka till Stureplan. 


Lifetime Clinic ? jag har en känsla av att vi kommer ses igen. 
Tackar undebara John Valencia för denna härliga afton ⭐️

Bästa avslutet på denna dag fick jag med stor glädje i hjärtat.  

Hundpromenad tillsammans  med min man i den vackra kvällen & en massage av min man  som skulle göra många gröna av avund.  

Idag vaknade jag med energi till tusen, gör solhälsning & putsar fjädrarna för en pressdag på Älvsjömässan. 

Just NU vill jag leva, älska & andas… 

Kram Anna ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *