Varje dag utan kärlek är en förlorad dag ❤️

Hejsan & välkommen helg! 

Mycket roligt har hänt sedan sist… 

Denna helg ska jag börja mitt firande lite smått av min födelsedag & kommer även ge er ett erbjudande i samarbete med Lambretta ⌚️ watches!


Just nu är jag ganska däckad i årets influensa.. yes jag är ynklig & sjuk. 

 Börjar gå åt rätt håll nu & denna eftermiddag ska jag kravla mig upp & ta med min Engelska Bulldogg  Douglas till Humlegården. Douglas ska börja sin karriär som fotomodell idag & det ska bli spännande. 


Har jag någon som helst ork kvar & inte hostat sönder något revben kanske vi tittar en stund på våran León som spelar match idag. 


Något vi älskar är Sunday- Brunch på Trattorian & vi firar mig nu i helgen med våran Nick.  

Är säker på att det blir minst lika gott som förra helgen: 


Var på Bio för några dagar sedan med jobbet & såg Björn Borg filmen. 

Hade inga förväntningar men den var så fantastiskt bra, så fin & sevärd. 

Varje dag utan kärlek är en förlorad dag ❤️ 

Jag är min egen lyckas smed & har kärlek varje dag i mitt liv. 

Att min son & min man varje dag säger att de älskar mig…. min bästis i alla väder Nick m. familj finns alltid med tonvis av kärlek till mig & våran hund & katt är kärleken själva. 

Ikväll ska jag prata på Skype med min biologiska mamma Edelmira  i Equador. Vi delar en speciell dag idag ❤️ mitt på jorden, mitt under solen… 


Veckans mys mitt i influensan: 


Vi tog det vi fann & gjorde mys som vi är så himla bra på i denna lilla familj. Viktigt att ta tillvara på all värdefull tid vi får tillsammans. 

I början av veckan var jag & min man på ett viktigt men känslosamt besök hos Leóns farfar som blivit sjuk i den fruktansvärda sjukdomen Alzheimers sjukdom & som är mycket snabb att angripa honom. ? 

Kändes så bra att ta med lite gott & hälsa på utan stress.  

Vi skrattade allihopa när personalen på boendet var lite frågande till vilka vi var..  De trodde först att min Peter var sonen till Leóns farfar…. 

När jag förklarade att det är min sons farfar som varit i mitt liv 17 år även om det var länge sedan jag separerade med Leóns fina pappa & vi forfarande har fin kontakt som vänner allihopa log personalen lite förvånat men sedan utbrast i ett stort leende.   

Så fint att min man var med, han ger mig styrka. Det gör ont att se någon  man tycker så mycket om försvinna in i denna elaka sjukdom Alzheimer. 
Jag har snart varit gift med min älskade Peter 2 år & jag älskar de orden han gav till mig i vårat äktenskap: 

vi skriver våra egna regler ❤️  


Om 11 dagar firar vi 2 år som äkta man & fru… 

 

Love is love ❤️ 

Kram 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *