Spöken, skog & Fandado. 

Hej & välkommen vackra höst, Måndag & kärlek… 

En härlig helg som fortsatte med mys & mycket välkommen hemkomst av mannen min ❤️ 


På Lördagen lagade vi en god middag hemma & sedan kröp León ner i sängen med Douglas när jag & Nick bokade in en spökvandring i Gamla stan. Turen avslutades vid midnatt & det var mycket vi fick lära oss om våran kära Gamla stan med dess historia. 

Pesten verkade inte vara något att leka med.  

På Söndagen kom han äntligen hem ifrån övningarna i militären för denna gång. 


Eftersom min Peter fyllde år när han var borta fick vi nu tillfälle att fira honom ordentligt. 

Våran vän Björn på Fandado hade styrt upp denna Söndagsmiddag med extra allt: 


Björn är en fantastisk människa på alla vis & nu gör han finfina former av is i stor storlek till de fantastiska drinkarna han skapar. 

Kvällen till ära serverade Björn det godaste vinet enligt mina smaker… är så glad att Björn plockade in den på listan. ?? 

Nu sitter vi i bilen upp till Falun & Clarion hotell. Vi ska möta upp våran älskade vän Sammy & ikväll gå på ett röda mattan press- event för ett nytt nöjespalats på 2500 kvadratmeter. 

Eftersom jag är Blogozines mingeldrottning, älskar att spendera tid  min man, sova på hotell, gå på invigning & umgås med Sammy är detta den perfekta lilla resan. 
Imorgon firar vi 2 år som lyckligt gifta & det ska firas ? 

Nu är vi snart framme, jag ska kasta mig om halsen på Sammy, skratta så vi får ont i magen till Peters dåliga skämt, äta en god italiensk lunch, slänga in Peter på 90 min massage & sedan bara skina som bara vi kan på röda mattan… ⭐️ 

Älska livet, det går inte i repris ? 

Kram 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *