Hej, Tack & Förlåt!

Hej min älskade blogg ❤️

Ibland finns det inte tid eller motivation för att blogga, typ en timeout…

Funderar på vad en timeout är & om det är hälsosamt med en god timeout?

Bloggen tog en timeout men livet har runnit på.

Delar med mig av en blandad kompott som ett axplock av när vi sågs sist:

Det var Barcelona & kära möten med goda vänner som har lyckan att bo där:

< img src=”http://blogozine.net/annasaletti/wp-content/uploads/sites/77/2017/10/img_9456-1.jpg” height=”1307″ class=”wp-image-9865″ width=”980″>< img src=”http://blogozine.net/annasaletti/wp-content/uploads/sites/77/2017/10/img_9558-1.jpg” height=”1307″ class=”wp-image-9873″ width=”980″>< img src=”http://blogozine.net/annasaletti/wp-content/uploads/sites/77/2017/10/img_9683.jpg” height=”920″ class=”wp-image-9886″ width=”690″><<<
an jag berätta om några händelser i mitt liv från denna roliga semester:

* badade naken & simmade runt som en övergödd sjöjungfru med en "rädda håret" svanstil.

* räddad av en cava som vännerna beställde i saluhallen fortare än en gris blinkar för att jag skulle hinna in på toaletten efter en pasta på stranden tidigare på dagen som min mage tydligen strejkade mot. Höll på att bli ett smutsigt minne.

* Tog en välgörande pedikyr första dagen i gamla stan som gick ganska djupt & snett.

Halva hälen avskalad & det slutade blöda efter 2 dagar & 2 par blodiga slängda skor men naglarna fick fina Chanel- tags. ?

Tur att vi även reste med våran vän som är doktor så han kunde sätta in medicin snabbt när hälen blev inflammerad.

Att halta runt i Barcelona var något nytt i mitt liv.

* såg 3 st engelska bulldoggar under resan & längtade lite extra efter min bulle som hade det finfint på dagis.

* Vi åt de godaste av tapas, dansade röven av oss som vi hade planerat & hade inga tider att passa.

*att resa med min Bff Nick är som att dansa disco på regnbågen & aldrig någonsin bli trött. ❤️

Livet har hastat förbi nu & dagarna fyller jag med arbete, skratt, mys…

Har tagit en liten timeout ifrån mingel & flärd. Kramat om min lilla familj lite extra.

Mysiga resturangbesök & promenader i skogen har det varit & med underbar vip- behandling på våra utvalda pärlor i Stockholm både duggar & diggar vi Datenights.

Yes! Vi blir oförskämt bortskämda & jag tycker själv att jag förtjänar det stort. Vi är lyckans ostar…

Den älskade lilla vovven som är våran busunge drog iväg lite oväntat & jag fick sätta nästan hela nageln till denna veckan, tur att kockarna på kära Cafe Milano hade tufft ”kock- plåster” & stor sympati & hög igenkänning när det kom till smärtan att mista en nagel oväntat.

När jag tänker efter skulle det nog inte vara skönt om det var väntat heller.

Verkligheten i ett nötskal. ?

Dagens plan:

Arbete hos Södertäljekirurgen.

Städa innan städerskan kommer ( ett handikapp jag har)

Hårfix på Nk- hairbar.

AW med Nick. Blogga!

Exlusivt inbjuden på ett litet event på Make up store.

Somna på min mans bröst med hund & katt tätt intill.

Hörs senare ?

Puss, hej & förlåt……

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *