MAKE UP STORE & UTKLÄDD! …

Hej hej ?

Visst vill vi alltid sätta lite extra färg på livet?

Jag väljer ofta att gå steget längre & strör gärna lite tonvis med glitter på livet om jag får välja…

Denna ljuvliga lillelördag spenderades på bästa vis.

Mötte upp min Nick & vi hälsade på alla oförskämt snygga ladies på Nk- hairbar. Där är Nick kändis & jag passade på att ta en styling.

Sedan var det dax att mata kroppen med något nyttigt:

Vi mötte upp min älskade man Peter & jag skulle ljuga så min näsa var längre än Pinoccio om jag sa att vi inte var sugna på det han beställde till middag i vårat sällskap.

Efter middagen var jag inbjuden på ett riktigt intimt & mysigt mycket exklusivt event på MAKE UP STORE för att få en försmak på kommande produkter & även hudvårdserien som är en ny underbar serie i sortimentet.

Fantastiska Ellinore demonstrerade de nya produkterna samtidigt som vi avnjöt snittar & Champagne.

Aftonen avslutades med en tävling där vi 8 st inbjudna fick tävla i att styla fram en vinnande look parvis med en utvald peruk & hela sortimentet som verktyg.

Detta var vårat bidrag:

Så lyxigt, mysigt & roligt att dela denna kväll med Nick & när min älskade man plockade upp oss var vi så glittrande nöjda.

Vi hämtade upp Douglas ifrån dagis deluxe & sedan myskväll resten av lilleLördag, såklart öppning av en liten goodiebag i sängen i vårat hem som man efter städerskans välsignelse kan äta ifrån golvet & nypressade sängar… finns nästan inget bättre ??

Imorgon är det ut på de sju haven med två riktiga ❤️❤️

hoppas ni hänger med… ?⚓️

Kram & hej ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *