Cinderella ?

Hejsan? Funderar på om jag skulle kunna säga att jag är Jetlaggad.. det fungerar inte så bra.. en 23 timmars resa med Cinderella till Åland ger inte sådan effekt. Herregud så kul vi hade.. fick en resa som ett välkommet brev på posten, bara maten som ej ingick. Att resa med mina vänner Anneli & Mattias är så roligt, enkelt och vi skrattar som 3 galna skrattmåsar som tagit lustgas. Eftersom jag är dvärgen i även detta sällskap får jag den bästa platsen framför spegeln inför aftonens aktiviteter: Någon flyer skvallrade om att kocklandslaget hade ett finger med i spelet när det kom till buffén & den var sannerligen god: Outfit skulle väljas & selfies knäppas… Glömde sminkväskan hemma så det blev naturskön look med inslag av lite botox & mina raffiga ”festliga klor i ärtig färg” Styrdans är ej att underskatta, jag blev så uppbjuden & kalorierna nästan rann av efter brakmiddagen. Herregud så underbart att vara med dessa två stjärnor i mitt liv..: Blev så glad att få pussa på min man som hämtade mig efter äventyret på de sju haven, äta ”Svensson tacos” med lilla familjen & gosa med vovven när jag kom hem. Tipsar om veckans shopping,dessutom både snygg, attans viktig & trendig: Denna vecka hissar jag min älskade León! Han är fantastisk på att hjälpa till med Douglas, fixa i köket med mig & så atttans klok snart 15 åring. Att vara hans mamma är en gåva kan jag dyrt & heligt lova ❤️ Veckans diss: Bet på en seg rackare till hälsogodis & en plomb rök ur sin lagning. Har nu ett hål stort nog att förvara matsäck om det skulle krisa & känner att jag vet vad lönen kommer gå till på det ”härliga höstlovet” nästa vecka ? León ville shoppa lite till hans garderob på lovet, jag förklarade att den enda shoppingen kommer vara hos tandläkaren denna månaden tråkigt nog.

Min älskade Peter ?Att vara i hans famn är som att vara vilse i paradiset & aldrig vilja hitta ut.. ❤️Denna helg är arbete & mys på agendan, nästa helg väntar 3 nätter på ett hotell i fjärran som jag är överlycklig över att samarbeta med igen. Klicka

HÄR
o
n på var resan går.Kärlek/ ? A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *