Älska din väg, i annat fall blir allt meningslöst ❤️

Jag doftar Neroli blossom idag… jag älskar dofter..

Häromdagen adopterade jag en stor krukväxt med flera olika blommor i av min vän Marko.

Jag har inte gröna fingrar men tänker att jag kanske skulle kunna få en stund på min väg i livet.

Vi har en ”familjekalender” på vår kyl. Det är nog vuxenpoäng…

jag älskar när den är fullproppad med nöjen/ event/ aktiviteter.

Jag tycker inte om detta mörker just nu med höst & vinter. Min kropp blir seg & jag vill helst tända ljus & krypa upp med hela lilla familjen i våran säng som är ruskigt lik Noaks ark om nätterna.

Jag söker aktivt efter mer jobb & det ord som passar minst in på mig nu är god ekonomi.

Det som passar mest in är att jag är attans kär, stolt över min vackra man som står som en riddare rustad för allt & alltid redo att visa sin kärlek & skämma bort drottningen i hans liv med all kärlek. Det är stort, rörande & mäktigt,denna är till dig min Peter ❤️.

Veckans materiella lyx: tänkte jag efter en lång stund innan jag gick in i mitt ”Plura- mood” & kom på att vi faktiskt har en rejält älgstek ifrån Hammarstrand & 1 kg löjrom ifrån Kalix som jag i lyckliga ögonblick fått som gåvor.

Veckans nöjen/ blogg : Hårfix hos Nick & övning inför min debut som hårmodell när han ska ta gesällen om ett par veckor.

Event på Nk & lansering av nya dofter, blir en liten Date- night på en gång eftersom mannen blir mitt hunkiga sällskap.

(Älskling jag vet att du läser detta innan jag vaknar så ta en snygg skjorta & lite passande skor med dig, jag älskar dig)

Veckan fortsätter med event & även på Tors efter jobbet blir det event i hälsans Tecken. Better You ska återigen glänsa med ny kunskap, hälsomat & vitaminer.

Rundar av veckan med att vara värdinna & koordinator på skönhetskväll tillsammans med min vän & Kirurg Marko.

Ska höra efter om han kan döda några små rynkor som inte vill samarbeta med det befintliga nervgifterna i min panna ☺️

Veckans vinst:

Jag har vunnit en kväll på Cirkus nästa vecka och tar med min man som min plus 1 ? jag gillar Gubben Ledin & detta blir kul.

Veckans samarbete:

De godaste pannkakorna blir frukost med bär & lite don efter person i detta hem.

I samarbete med våran vän Mr Self omninutrition/ Alexander är vi lyckiga & hälsosamma.

Har dragit slutsatsen lite i hemlighet att den i denna familj som tränar absolut minst men är muskulös som en tjuren Ferdinand som även ligger bredvid mig mest hela tiden & låter som en gris är detta 25 kilos lilla ❤️:

vissa har tur & bara kan njuta i skogen när vi är på promenad & ändå bygga muskler medans hans matte gör utfall när ingen ser & klättrar lika graciöst som en mätt Plura efter julbord runt över bergen.

Veckans slutsats: Älska din väg, i annat fall blir allt meningslöst ?? Varm kram & sprid kärlek, en dag utan kärlek är en värdelös dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *