Annas kök?

Med ett nystädat hem & attans mycket kärlek i mitt hjärta.

Jag tar alltid ut glädjen i förskott, det värsta som kan hända är väl att man varit glad i onödan.

Har nynnat på mina favoriter av låtarna som vi hade allsång i vårat vardagsrum igår.

Vaknade med det bredaste av leenden på läpparna idag, skrattade för mig själv hela vägen till jobbet.

Igår bjöd jag in min ”bestie” Lasse & min gudfar Benke på middag.

Menyn bestod av:

Bubbel & lite snacks.

Min lax med citrontäcke i ugn & potatisstomp. Rosa sallad.

Efterrätt var lchf mintchokladmousse med färska bär.

Jag kan gott skryta om att det blev succé.

Efter maten & många skratt blev det allsång flera timmmar med mellansnack & mys.

Lasse hade inte bara med lyxig choklad han hade även med sitt vackra dragspel & gudfar Benke var inte sämre han.

Fick en stor ask av fabvoritgodis av honom & han hade gitarren med.

Jag som är ett stort fan av underbara Plura som jag delar med gudfar min, vi pratade om Eldkvarn & nynnade på deras låtar. Hela kvällen kändes som ett perfekt avsnitt av mitt favoritprogram men detta avsnitt var det Annas Kök ? Kändes så gött i mitt hjärta när Lasse skrev fina rader på sin väg hem… vad han skrev det behåller jag för mig själv… han vet vad jag heter men han kallar mig för ”Bestie” ☺️ Denna vecka bjuder på 3 stora händelser till, nattjobb & om 5 dagar ska vi äntligen på julbordspremiär Pluras såklart på Ebenist. Vill avsluta detta inlägg med dagens tips. Middag med vin, vänner & sång är som balsam för själen ❤️ Imorgon ska jag ut på skogspromenad, vara hårmodell, gå på lyxigt event (älskling, när du läser detta i gryningen innan du går till jobb, ta med något fint, det är varmt på dessa event) Sedan blir det att vända på dygnet för att hoppa in & jobba natt. Fortsättning följer för den som vill leva & inte bara överleva. Kram & värme ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *