Väckte tigern i mig ?

Hej ljuva liv?

Nu ska jag dela med mig av gårdagens finfina event på stan som jag var inbjuden till.

Började dagen igår med lite ärenden & en resa till Liljeholmen för att Nick skulle för sista gången öva på mitt hår inför det stora gesällprovet som snart äger rum.

Jag ska bidra med mitt hår för att han ska styla mig som en brud. En av de bästa sakerna jag vet är bröllop.

Det passar som handen i handsken eftersom jag är inbjuden med sällskap imorgon Fredag till årets lyxiga, vackra härliga Bröllopsgala 2017. <<<<
l eventet igår som Erwik Communication bjöd in till & denna fakta är lånad av dem:

Team Tigerbalsam bildades 2016 efter en idé av Bingo Rimer. Tillsammans med idrottare som Emma Igelström, Jonas Colting, Sebastian Ruthström och andra tävlar de under #teamtigerbalsam i olika tävlingar, på alla nivåer, olika idrotter.

Teamet presenterades med en fest på dbrand & friends, NK passagen i Stockholm. Samtidigt lanserade #tigerbalsam_sverige nya produkten Neck & shoulders. Det bjöds på härlig mingelmat från Beirut Café, nya drycken Foci Sverige fanns på plats precis som Smart in the dark – snygga reflexer skapade av Ann-Sofie Hermansson. För arrangemang stod Erwik Communication

Vi hade så roligt & produkterna vi fick med oss var mycket uppskattade av mina hjärtan hemma.

Här kommer mina bilder ifrån den trevliga kvällen:

Nu ska jag på en make up snabbt inför denna stora Datenight.

Middag på stan innan vi går på Tomas Ledin ikväll på Cirkus som jag fått biljetter till ?

Puss & kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *