Bröllopsguidengalan 2017 ?

Då gick den av stapeln helgen som nyss passerade, den enastående galan för bröllopsguiden 2017.

För andra året i rad fick jag tillsammans med Nick njuta av denna gala.

Detta år var det Erwik Communication som. Stod för inbjudan i samarbete med bröllopsguiden.

Denna gala fick vi njuta av i det sanslöst vackra salarna i Eric Ericsson kyrkan.

Men goda mingelvänner, god mat, härliga sötsaker, vackra klänningar & finfin underhållning var det en spektakulär afton.

Här kommer några av mina moments:

Min outfit gjorde succé & jag bara älskade att bära denna dröm i glitter.

Eftersom jag är proffs på att göra fynd var den ett megafynd & något annat jag även är proffs på är att bli bekant med de flesta i mitt område där jag bor.

Våran lokala skräddare räddade min klänning med att justera längden perfekt på nolltid, han är även nu en läsare av min blogg & tjusigt lik Robert DeNiro som hans kunder säger med glädje….. Tack skräddare DeNiro, fantastiskt fint jobb.

Vi gick ifrån galan med en välfylld goodiebag. ?

Jag vill även tacka underbara Nils Fhors på Make up store Drottninggatan som gör mig så bländande perfekt i min makeup inför galor & event ofta, denna afton var inget undantag. Jag är lyckligt lottad.

Underbara Nils har många strängar på sin lyra & jag beundrar honom verkligen. I samma stol för make up by Nils hade några timmar tidigare min eviga stora idol Carola suttit, jag blev varm i hjärtat.

Nils är även aktuell i sin show på Melt bar & såhär skriver QX.se om honom:

Självklart ska jag se denna föreställning i veckan.

Efter Bröllopsguidengalan 2017 var det dax att fira våran älskade vän Mattias som fyllde år. På en bar i stan tog han emot oss med sitt leende av guld & champagne.

Vi dansade som det inte fanns någon morgondag & Nick gjorde en hjälteinsats men det ska jag berätta om någon annan dag.

Känner mig så priviligerad över att min man alltid finns i bakgrunden med gränslös kärlek, omtanke, han skjutsar mig med ett leende till event & tar emot mig med den stora famnen när jag kommer hem i gryningen.

Våran älskade Douglas har lyxen att få sova över hos sin bästis & stora kärlek Candela den vackra bruna Labradoren när vi behöver lite hjälp. Han älskar att vara där & han är mycket älskad av Candela med familj

Våran älskade Douglas, han är min fyrbenta lycka:

Idag är en stor Måndag i mitt liv.

Äntligen ska vi på något jag väntat in sedan början på hösten. Dagen är kommen.

Mer kommer senare idag men kan säga att det handlar om kärlekens tunga, smaker av julen & Plura ☺️

Sedan bär det av på de sju haven ett dygn med han som får alla mina dagar att smaka som en festlig Lördag ❤️

Lev, älska & njut…

varje sekund, varje dag ?

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *