Finns alltid något att fira ?

Hejsan ?

Livet pågår med stora steg, stor kärlek &jag är bjuden.

Min farmor skulle fyllt 100 år idag om jag minns rätt. Min farmor var en powerwoman med mycket stil & ett varmt hjärta.

Om en vecka fyller min älskade son León 15 år & Finland 100 år.

I helgen ska våran Nick göra det stora gesällprovet & jag är hans brudmodell, oj vad jag tror på att han kommer klara detta galant.

Då ska vi även fira honom såklart.

Någon som betyder allt för mig i mitt liv är min man. Med honom firar jag att vi delar denna mäktiga kärlek varje dag.

Vi hade en underbar liten ”bjudresa” på de sju haven i vår lyxhytt.

Det blev en tryckare på dansgolvet, god mat & många skratt. Åhh jag älskar att vara med honom. Det pirrar i magen & jag vill stoppa tiden.

<<<<<<<
jag varit hos naprapaten, tagit en promenad i skogen med våran Douglas som skolkade ifrån dagis ? han har åkt på en förkylning nu när det blivit kallt men lusten att busa är som vanligt:

”Hemmafruat” mig när mina älskade kom hem var det mysig vardagsmiddag. Jag vill bara slå ett slag för min älskade man igen & igen ❤️

Han är en fantastisk ”bonuspappa” i Leóns liv & med sin specialitet att ge oss gåvor när vi minst anar det & ofta lite gömda så vi hittar dem & blir glada.

Helgen som passerade hade León lyckan att vakna till ett par mycket fina handskar med speciella skills & det går inte att undgå att se lyckan när han visar dem för mig Älskar bilden & min Peter kan tända stjärnögon på alla vis.

Imorgon ska jag ta en tur till Södertäljekirurgen för att arbeta lite & det ska bli kul. Har ett uppdrag på vägen hem så kommer få förmånen att lyxa med taxi till hunddagis.

Imorgon är Douglas huvudpersonen till inbjudan för kvällens AW i vår familj.

Jag & León kommer vara hans plus 2 ?

Nu är det sista promenaden innan jag kryper ner hos min man i zonen av snarkningar. Jag gungas in gott i rytmen av hunden, katten, sonen & mannen som alla snarkar i otakt.

Känner mig lite som hon GI Jane men på fält av endast kärlek i höga stämmor.

Tankar denna dag:

 • Jag har tre tatueringar & de är väl dolda, tänkte på det att min kropp får jag rita på så mycket jag vill eftersom det just är min kropp. Kändes bra.
 • Tänker redan på nyårsmenyn.
 • Tur att ingen ser mig på de sena promenaderna, då skulle jag kanske endast få en inbjudan till friluftslivsfrämjandet eller kanske beckomberga.
 • Tur att vi inte har ”brunsten” som älgar eller myskoxarna har i vårat släkte. Hörde att oxarna är goda vänner nästan hela året förutom på brunsten då är det bara fokus på Kon & då är det slagsmål.
 • Kanske det är lite brunst ändå på lokala syltor då & då.
 • Om man tycker det är trevligt att se ”mitt i naturen” då & då tycker jag att det är rättvist att bli inräknad som aktiv i friluftsliv.
 • Jag älskar ordet ”spisbröd” det är barndom hos farmor & farfar.
 • Våran Douglas är snart 2 år & har blivit en stabil Engelsk Bulldogg, känner mig mycket säker när vi är ute, min lilla familj består övervägande av muskler & då tänker jag att jag kan stå för lite extra procent av fett. Har hört att det är viktigt med balans.
 • Att ha en tonåring är det roligaste som finns men han äter oss ur huset, njuter av att många av mina välkryddade rätter är de godaste han vet.
 • Ingen kille/ man vill väl vara söt? Det är sen gammalt.
 • Jag äger Max 5 par strumpor, det är inte min melodi.
 • Köpte finfin glögg på båten, glömde att jag bantar när jag är på resor & tydligen var jag så extra glömsk just på tax- free då jag fick feeling för julmys.

Kanske kan lura hem någon vän till veckan som kan sätta upp julbelysning som vi fick av vännen Marko i färger som grannarna kommer undra om vi sadlat om & öppnat en Thai- massage. De kanske ringer på & vill boka tid. Då är jag iallafall redo att lite käckt bjuda på glögg i varierande smaksättningar.

Kram, tack & förlåt ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *