Livet ger & livet tar ?

Älskade blogg ❤️

Idag har jag en underbar nyhet & en som gör mycket ont.

Eftersom jag vill se livet ifrån den ljusa sidan även när sorgen gör sig påmind i hjärtat väljer jag att berätta den fantastiska nyheten först.

Nick ? mitt hjärta klarade Gesällprovet galant. Är så stolt. Han kämpade 12 timmar & både jag & León är så glada att vi kunde bidra med våra hår i två av delmomenten.

León fick sig en finfin klippning & Nick fönade lockar med betyg A i hans hår.

Nu till det tragiska… ?

Igår kväll fick både jag & León samtalet man aldrig vill få.

Leóns fina pappa ringde & delade med stor sorg i hjärtat att hans älskade pappa/ Leóns farfar & min vän lungt & stilla tagit sitt sista andetag precis.

Det var för tidigt, han var inte klar på jorden… men blir man någonsin det?

Denna farfar har varit högt närvarande , involverad & älskande i Leóns liv sedan den dagen jag & hans pappa berättade att han skulle bli farfar för över 15 år sedan.

Denna farfar har givit sin son & sitt barnbarn gränslös kärlek, han var även den utan att kanske inte ens veta om att han satte ribban för respekten & kärleken jag & Leóns pappa delar även om vi inte lever tillsammans & vi älskar på olika håll.

Leóns farfar & farmor levde inte heller som man & fru. Leóns farmor är gift med en fin man & de lixom vi delade högtider, barnbarn, vänskap & stor kärlek alla tillsammans.

Tack Jaime för att du lärde mig den spanskan jag haltar mig fram på i Spanien på mina resor. Du brukade alltid fråga mig om jag tagit hela solen för du tyckte alltid att jag strålade när vi sågs.

Tack för att jag fick vara i ditt liv & dela dina smaker i livet dessa 16 år som vi kände varandra. Du lärde mig historien om himmelen & helvetet, jag älskade att höra den.

Jag lovar att alltid vårda ditt minne & skratta tillsammans med León, hans pappa & min man när vi tänker på våra stunder med dig.

Vill dela några rader ur våran relation som jag är så förbannat stolt över att vi vårdar & som vi visar våran León.

Vi kan inte ge honom en mamma & en pappa som lever tillsammans varje dag men vi kan visa honom att vi älskar honom varje sekund & att han är det bästa vi skapat tillsammans, då är det för oss givet att vi ska vårda relationen så länge vi lever.

Så glad i hjärtat att vi hälsade på abuelo Jaime för en liten tid sedan & fick krama om honom en sista gång ❤️

Störst av allt är kärleken.. idag ska jag krama om mina kärlekar i livet lite extra..

Livet ger & livet tar.. älska, andas & njut i alla dina dar ❤️

Varma kramar & himmelen har fångat en ängel… ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *