León 15 år ❤️ Finland 100 ???

Idag är en stor dag, den största på året för mig. För 15 år sedan en kall & vacker natt kom han till oss, våran älskade skatt.

Jag vaknade 03 inatt som jag gjort alla år våran León funnits i vårat liv. Jag smög upp & klappade på honom, pussade honom så lätt jag bara kunde på hans panna för att inte väcka honom.

Blev rörd i hjärtat över hur jag & hans pappa välsignats med denna underbara människa att älska över allt.

Vi har våra traditioner i denna lilla familj enligt Leóns födelsedag & i detta ingår:

  • Falsk skönsång av mig (även Peter om han är hemma & inte börjar i gryningen) tänk astmakörens solosång med halsfluss så är det rätta stämman.
  • Jag frågar alltid León om han tyckte jag sjöng fint när jag skrålade: med en enkel tulipan på bemärkelsedan…. osv. León skrattar gott & svarar självklart ja för att inte göra sin mamma besviken.
  • Jag skyller på att jag inte hunnit sjunga upp & serverar istället en härlig frukost & lyxiga paket på sängen.
  • Jag är expert på att vara lyhörd på vad León önskar sig & han blir alltid mycket glad för gåvorna.
  • Kan absolut inte skryta med att jag är i samma lyxiga skick som frukosten denna morgon, morgontrött är bara förnamnet & idag frågade jag León om man kommer undan med att rasta hunden i morgonrock, täckjacka, håret med volymen som skulle göra Einstein avundsjuk & rosa stövlar… León skrattade & lovade att han inte skulle sätta sin mamma på hispan. Nej, det blev inte en selfie denna morgon så långt ögat kunde nå.

En annan tradition är att León får minst en marsipangris till paketen.

Min León, jag längtar tills han slutar skolan idag, då ska vi ”mysa” på stan en stund som bara vi kan. Sedan ska vi tillsammans med våran älskade Peter, Leóns pappa Nicolas, Bonusmamma Michaela, Nick & Marko fira med pompa & ståt på Resturang AG som León valt.

Så firar vi ?

Min goda vän & Tommy of Finland är ett guldkorn på AG & ska ikväll ta hand om oss. Självklart ska vi även fira denna enormt stora historiska dag för Finland som varit självständiga 100 år idag ????

León min skatt, min stolthet, min bästa vän. Åhh vad jag älskar att se honom växa upp & få vara hans mamma. Sida vid sida vandra genom livet, att få vara precis som man är i vår relation det är givet.

Såhär glad & vacker var han innan han gick till skolan som en stolt 15 åring.

”Jag älskar dig min mammi, vi ses när jag slutar, jag längtar tills ikväll” var de sista ord han sa innan han åkte till skolan med ett leende, kvar står den rörda mamman med ännu en lyckotår, morgonrock på sniskan, hispans succéfrisyr 1983, sovränder som Autobahn över ansiktet & bara så lycklig i själen att just han är min León. ❤️

Jag tackar livet & pappa Nicolas för att vi gjorde en sådan fantastisk människa att älska i evighet.

Nu ska jag klä mig i något festligt, få hjälp med mitt bångstyriga hår på stan & bara räkna ner tills jag får träffa honom igen. Kanske köper jag ännu en present bara för att jag inte kan låta bli.

Kärleken är evig när vi är tillsammans ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *