Bonusfamiljen, läkarsällskapet & León 15 år på AG ☺️

Kära blogg.

Vilken ljuvlig dag det blev igår & kväll.

Hårfix by Olivia på Hair bar som är helt magisk. Denna frisyr kommer hålla även om en oväntad komet kommer.. spelar absolut ingen roll för min frisyr.

Make up självklart by Make up store.

På eftermiddagen mötte jag upp min skatt för mys på stan. (Smög in som bröderna Dalton på pata Negra jakt & champagne gissa var?!)

Tidig kväll var vi inbjudna som vår vän Markos sällskap på lyxigt mingel på Läkarsällskapet.

Både jag & León beundrade de vackra lokalerna, slickade i oss champagne & alkoholfritt bubbel samtidigt som vi frossade i det utsökta snittarna samtidigt som jag funderade över vilket parti Annie Lööf tillhör eftersom hon var i minglet & hade en snygg livvakt som var mycket lik Kevin Costner.

Det är så attans kul att hänga med León & att vara med honom på event är magiskt. Han är så fin, jag är så förbannat stolt över honom.

León är en perfekt mingelpartner & så kul att Marko bjöd med oss.

Det ”fina” sällskapet trodde nog att vi var en gullig familj där pappa Marko är kirurg, jag tyglade min Tourette & pratade mycket med trevliga Kjell ifrån Rent A Doctor som Marko har samarbete med.

Mycket anriiiiikt & attans trevligt ☺️

Kvällen fortsatte på resturang AG.

Våran älskade vän Tommy Julin of Finland tog emot oss kungligt & även Johan Jureskog tog emot oss & jag blev så paff att han kom ihåg hur jag önskar mitt kött.. herregud det var ett år sedan sista besöket där. Johan Jureskog är en härlig krögare & en lyckans ost eller ska man kanske säga en. ”Lyckans biff” som har våran vän Tommy Julin i sitt team.

Bonusfamiljen var samlad & vi var redo att äta en utsökt middag.

León var så glad att få fira sin stora 15 årsdag med hela Bonusfamiljen.

Jag tittade ut över bordet & blev varm i själen.

Så attans stolt över alla. Att vi har det så fint tillsammans trots att vi är så olika,att León får fira med båda sina föräldrar & respektive. Som grädde på moset med två stora förebilder i Marko & Nick ifrån våran regnbågsfamilj.

När det var dags att avnjuta efterätt blev det ännu lite extra för vår 15 åring.

Markos fantastiskt roliga mamma Tuula sjöng på Finska i telefonen till León & vi skålade självklar även för Finland 100 år & Leóns pappa Nicolas namnsdag.

Jag utbringade en extra skål & ett litet tal för våran Älskade Nick. Är så lycklig att León får växa upp med en sådan vacker människa i sitt liv som är så klok & älskande.

Jag blev lite blank på ögat & kallade honom vårat nav. ❤️

Dessa vackra själar har alla sin viktiga roll i Leóns liv & jag blir smått avundsjuk på min egen son som växer upp med dessa roliga älskande:

León sa till mig att det var en av de bästa kvällarna & jag hyllar mig själv, Leóns pappa Nicolas & våran respektive kärlekar att vi skriver våra egna regler & det går så fint med dubbel glädje.

León gick hem till sin pappa & Michaela med en gåva ifrån Resturang AG & vi som är Oldies but goldies var så glada & kände oss bortskämda sådär härligt.

Störst av allt är kärleken & vi gör det så bra ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *