ANNA- Dagen ?

Min blogg, mitt liv, min sanning & mina känslor…

Idag är det ANNA- dagen i almanackan, farmor brukade bjuda på kondis då när hon fanns & sedan tittade vi en gång till på julskyltningen som är ett av NK:S paradnummer fortfarande i julskyltningen

Jag har arbetat några timmar & innan det försöka locka upp min Douglas the english bulldogg på någon form av skogspromenad. När både jag & mannen arbetar helger då & då är det ibland rackarns svårt att få till det med hundvakt.

Douglas är tryggt ensamtränad & efter 3 kurser & trygg på dagis i veckorna känner jag mig stolt över oss. Vi har en stimulerad vovve som mår mycket fint & vet att vi kommer tillbaka. Inga som helst problem att lämna honom ens ett par timmar på hotell när vi reser med honom. Han gillar hotellsängar efter promenad i nya städer.

Igår hade vi lek med min väninnas vuxna Am. Bully som Douglas älskar & hennes

nya lilla bedårande lilla valp på 11 veckor .

Denna lilla valp komner vi passa till Leóns stora glädje.

Åhh jag längtar tills imorgon då jag min väninna Lotta, våran Douglas & 3 av hans vänner som är Am. Bullies ska ut i skogen fria på lek. Sedan blir det adventsmys & event på kvällen. Älska som bara tusan, ingen minns en tråkmåns. Kram ??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *