En härlig röra ??

Jag tror att du som läser min blogg är spontan, attans härlig, sprudlande snygg (om det är ett tillstånd), har nära till skratt & ett stort hjärta som vill väl…

Denna vecka har jag haft en riktigt elak ”man- cold” & i ett rastlöst & inte alls helt friskt tillstånd smet jag på event i slutet av denna vecka.

Blev finfin som alltid av Olivia den underbara på Hair Bar & bara det gjorde att förkylningen fick maka på sig för en afton.

Träffade min goda vän Björn & vi var redo för att gå på ett otroligt varmt, vackert & viktigt event.

Känns nästan lite fel att kalla det event, som för enkelt när jag beskriver denna afton som jag var stolt inbjuden av Erwik Communication.

Denna afton handlade det om JANNA

Var en ära att få både träffa, fråga & prata en stund med dessa två färgstarka kvinnor som var huvudpersoner i inbjudan tillsammans med Alexander Erwik som arrangerar dessa fantastiska stunder av succé gång på gång:

Vi skådade, lyssnade, skålade & skrattade:

En afton att minnas & JANNA var en förtjusande härlig kvinna ?

Jag vet att det kan bli/ vara uttjatat om att få vara som man är.

Jag kan hålla med om att det som för mig & många andra är självklart att få hitta sig själv i sin takt & med kärlek som grund kunna förstärka den bilden. Det är det tyvärr inte ännu för många…

Ingen kan göra allt men alla kan faktiskt göra något.

Jag drar ett av mina strån till stacken genom att ge min León ett öppet sinne, prata om allt, sunda värderingar & när jag berättade på vad den kvällens event handlade om för honom svarade han som vanligt: hoppas du får kul mamma, han är van vid mångfald, jag är stolt❤️

Min älskade fina León…

denna helg piggade jag på mig någonstans mitt i & tog en eftermiddag på stan med León. Vi älskar att fika, skratta, äta gott & prata om livet… :

Veckans Ros & Ris:

Ris: jag har blivit lite obekvämt & mycket barnsligt råkat ut för skitsnack & falskhet bakom min rygg av två som jag trodde mer om innan men jag bidar min tid & säger min mening när tiden är inne. Kan nästan känna mig lite smickrad att någon orkar lägga ner tid på att prata om mig när jag inte ens är där…

Även stort ris är denna influensa 2017 som är lika hotfull som ett otvättat hår.

Veckans Ros:

Våran underbara hund & katt som ger obegränsat med kärlek dag som natt.

Julen kom tidigt & idag åker jag med min älskade man på en sponsrad resa till Prag ? 2 timmar iväg & två dygn ska vi igen få äran att uppleva Prag & denna vinter.

Jag är avundsjuk på mig själv.

Kram & stor kärlek ?

Love is Love ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *