Ljusa dagar & mörka stunder..

Vila i frid älskade Leóns farfar Jaime ❤️

Idag var dagen kommen att säga farväl med ceremoni i kyrkan på Stora Essingen.

För drygt 2 år sedan stod jag brud i denna vackra kyrka under regnbågens valv.

Idag grät vi tillsammans & minnen av våran älskade Jaime levde i oss i samspel med den enorma saknaden.

<<<<<<
& León var denna morgon för att arrangera våra buketter till Jaime sa de fina floristerna att det finns inga rätt & fel i den lilla eller stora bukett du väljer som sorgens bukett i det sista farväl.

León valde en stor vacker vit ros med lite gula blomster, jag valde en vit ros med rosa kanter, vide kvistar & guldglitter. Våran Peter önskade att få hedra med en tulpan.

<<<<<<
en mycket vacker ceremoni. Min älskade Leóns farfar 70 år togs ifrån oss & i våran stor- familj är vi alla under samma regnbåge.

Leóns pappa Nicolas, hans syster, hans kärlek, min Peter, nya & gamla fruar & äkta män hedrade Jaime med stor kärlek, tårar & tacksamhet att vi fått vara i hans liv när det var på jorden.

Med en fantastisk buffé av tapas, varma tal ifrån hjärtat av många som höll av Jaime & goda skratt när minnena gjorde sig påminda.

Jaime du lever vidare hos oss & snart ses vi igen. Jag lovar att ta hand om ditt älskade barnbarn varje sekund & jag ska heja extra i din ära alla matcher som du inte är med fysiskt på. Jag lovar att föra vidare denna stora kärlek & eviga godhet som du visat oss vägen. Att hålla av din son Nicolas på mitt eget vis & att min älskade äkta man Peter är en så stor man i detta är allt jag någonsin önskat i denna stora familj.

Störst av allt är kärleken & du Jaime du visade oss att om vi bara gör så gott vi kan & med den största av kärlek så blir det bäst. ❤️

Du saknas oss ??

Vi glömmer dig aldrig ☀️ jag lovar att alltid ta med mig solen var jag än går… du frågade alltid om jag tagit all sol eftersom du alltid tyckte jag strålade.

Jag lovar att stråla vidare över León, Nicolas, Michaela & min älskade Peter när vi för vidare Leóns familj på vårat vis.

Asta Luego ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *