Barcelona 5 dagar & 4 nätter ❤️

Älskade liv..

Tack för att jag får leva i detta..

Min tanke var att börja bildbomba men känner att jag först vill skrika ut till hela världen hur attans kär jag är…

att få leva med honom varje sekund är mitt rätta element:

Lilla julafton på vårat vis i familjen runt León var en självklarhet. Vi blev lyxigt bortskämda på stan & vi åt som vi aldrig skådat en bakelse förr. Skrattade, skojade & åt ännu mer med León, hans pappa, Michaela & min älskade man.

Dagen efter var vi redo att åka till Barcelona för att fira jul & få sol på näsan.

Vi testade nya Axel Hotell & det var lika underbart som förväntat.

Blev ordentligt uppgraderade & jag blev inte ett dugg förvånad men mycket glad. Jag är en gay- man i en kvinnas kropp. På Axel Hotell är det värme & bus i fokus, det finns något för alla he he! Jag placerade det finaste jag har i fönstret på julafton & njöt av utsikten: Poolen var härligt varm & vi simmade runt som en övergödd säl & en Chippendale på semester: Vi gick ungefär en mil om dagen & när fötterna värkte hittade vi härliga Sandor som körde runt oss till sevärdigheter på sin cyckeltaxi en hel eftermiddag. Mer härligheter:

Vi hade en underbar tid med våran vän Jani som var en perfekt guide genom allt ifrån Born, barri Gotic till Raval Barcelonas äldsta kvarter innan vi roade oss i den spanska ljumna natten på klubbar. Vi skrattade & hade en natt vi aldrig ville skulle bli dag.

I skrivande stund sitter jag på Clarion Arlanda & blickar ut över banan på våning 12 där vi ska spendera natten som en underbar bonus, gratis är så attans gott. Snart ska vi bädda ner oss i havet av kuddarna & se någon film när jag ligger i min mans famn. Vi har hunnit med ett besök i även denna pool med sällskap av avgående flygplan som sällskap:

Ytterligare 2 av julens höjdpunkter var julkort som ramlade in & en av mina favoriter från Bästis Lasse såklart:

En annan är att våran älskade Douglas kunde spendera julen med sin bästis Rafael på sitt dagis i hemmamiljö hos sin andra familj.

Nu säger vi godnatt, god fortsättning, det som händer i Barcelona stannar alltid där & somnar snart med lycka i själen.

Lev, älska & njut…

bada nakna, gör något galet ofta & säg till dem du älskar att de är värdefulla…

för många är jag bara någon, men för min man, hund, son, katt är jag hela världen…

somnar med den känslan ❤️

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *